ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Accident feroviar între Timişoara şi Lipova

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Accidentul s-a produs după ce locomotiva a lovit o basculantă la trecerea de cale ferată din dreptul localităţii Neudorf. Trenul privat a lovit autobasculantă, şoferul acesteia rămânând blocat. Acesta a fost transportat de urgenţă la Spitalul Clinic de Urgenţă Arad, prezentând traumatism intern şi fiind suspectat că a suferit o serie de fracturi.

Garnitura care circulă pe ruta Timişoara Nord-Radna(Lipova) şi-a continuat drumul până la destinaţie după cercetările poliţiştilor. Niciun pasager din tren nu a fost rănit iar acesta a ajuns la destinaţie după o întârziere de aproximativ 150 de minute.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore