Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliţiştii timişeni, tot mai activi, pe toate ramurile. Amenzi de 530.000 de lei în doar cinci zile!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În perioada 12–16 martie 2014, peste 1.800 de angajai ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. În această perioadă, poliţiştii au verificat în bazele de date aproape 1.000 de autovehicule, au controlat peste 330 de societăţi comerciale şi au efectuat circa 320 de filtre.

În urma acţiunilor desfăşurate, au fost constatate 81 de infracţiuni judiciare, economico-financiare, la regimul circulaţiei, în domeniul armelor, muniţiilor, explozivilor şi substanţelor periculoase, dintre care 74 în flagrant delict. De comiterea acestor infracţiuni sunt suspectate 71 de persoane, dintre care o persoană a fost reţinută şi două arestate. Au fost depistate 5 persoane care erau urmărite în temeiul legii şi au fost confiscate 2 arme letale, 2 neletale şi 277 de bucăţi de muniţie.

Poliţiştii au aplicat 2.985 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare depăşeşte suma de 530.000 de lei. Oamenii legii au confiscat şi bunuri, în valoare de aproximativ 7.100 de lei. 380 din totalul amenzilor au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991 şi 85 pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 2394, dintre care 679 au fost aplicate pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 287 de permise de conducere şi au retras 48 de certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Sub cupola M.A.I! Deținutul Alin Morcocian susține că, aflat în arest preventiv, agentul-șef Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale i-a facilitat o...

Înainte de toate, așa cum știu toți infractorii din spațiul danubiano-carpato-pontic, nu e niciun...

La milimetru! Rroma Denisa Căldăraș a ratat cursa Wizz Air de Dortmund care ar fi plasat-o, după audierile de la Parchet, direct în brațele...

Că Denisa Căldăraș a avut noroc cu carul, când a scăpat din ghearele (sub)ofițerilor...