Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Oportunităţi de angajare, practică şi training-uri la ediţia de anul acesta a „Zilelor Carierei”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Ediţia cu numărul IV a „Zilelor Cariere” se va derula în perioada 26 – 27 martie, în cadrul Restaurantului Universitar Politehnică din Complexul Studenţesc. Peste 50 de companii vor oferi oportunităţi de angajare, practică, training-uri şi vor organiza concursuri tematice, interviuri sau simulări de interviuri pentru participanţi. Printre aceste firme se numără şi A&C Consulting Centre, Alcatel-Lucent, Atos IT Solutions and Services, Berg Computers, Continental Automotive, E-on, Microsoft România, ETA2 şi multe altele.

În decursul celor doi zile, timişenii vor putea lua parte la târgul de oferte, simulări de interviu, training-uri tehnice şi vizite în cadrul unor companii. De asemenea, la eveniment vor fi prezenţi absolvenţi ce şi-au construit o carieră de succes vor susţine discursuri şi vor explica ce presupune acest lucru.

,,Zilele Carierei” este un proiect implementat prin intermediul Centrului de Informare şi Consiliere a Studenţilor şi Oficiului de Intermediere a Relaţiei cu Mediul Societal din cadrul Universității Politehnică Timișoara.

sursa foto: https://zilelecarierei.upt.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare