Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ștefan Sandu: Poliția Locală și Direcția de Urbanism ar trebui să verifice acoperișurile instalate pe blocuri

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Zilele trecute, vântul puternic a smuls acoperișul unui bloc de pe strada Vlădeasa, care apoi s-a prăbușit peste o casă din apropiere, iar mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Mai mult, în zona spitalului de copii Louis Țurcanu, bucăți de tencuială au fost smulse de pe fațada unei clădiri. Pe Take Ionescu s-a desprins un mash ancorat de o clădire, iar la intersecția din Piața Badea Cârțan a picat  de la înălțime o decorațiune de Crăciun care din fericire nu a rănit pe nimeni.

Pentru ca incidentele de genul acesta să nu se mai repete, unii consilieri locali, printre care Ștefan Sandu de la PDL, cer ca Direcția de Urbanism și Poliția Locală să verifice tencuiala și acoperișurilor montate pe blocuri pentru ca, în cazul unei noi furtuni de genul acesta, să se limiteze șansa producerii unor accidente grave

„De curând în plenul Consiliului Local cât și în discuții cu conducerea Poliției Locale am atras atenția asupra calității execrabile a multor intervenții excutate pe acoperisurile blocurilor, indiferent dacă este vorba de mansardări sau montarea de învelitori. La vremea respectivă era vorba despre pericolul ca zăpezile de pe acoperiș să cadă pe trecători sau mașini parcate. În iarna aceasta am scapat de zăpezi dar nu a fost nevoie decât de câteva rafale de vânt pentru ca aceste intervenții să producă stricăciuni și să rănescă cetățeni. Ar fi timpul ca Direcția de Urbanism și Poliția Locală să se implice mai activ în verificarea acoperișurilor instalate pe blocuri, care se dovedesc adevărate pericole publice.” a declarat consilierul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare