Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

LECȚIE pentru Ponta! Premierul Republicii Moldova și-a dat DEMISIA! ”Cetățenii sunt EGALI în fața legii”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

”Ieri am spus că voi veni cu declarații și iată-mă în fața cetățenilor. Consider că cetățenii sunt egali în fața legii, cred că un premier ca și fiecare cetățean trebuie să sprijine o anchetă transparentă. Îmi pare rău că am lăsat atât timp acest subiect cu referire la studiile mele și l-am lăsat ca un instrument al jocurilor politice”, a declarat Gaburici.

”Fac un apel către liderii coaliției, vreau să vadă în demisia mea un pas înainte. Îmi doresc ca la baza noului sistem de guvernare să fie pusă lupta cu corupția și continuarea investigațiilor din sistemul bancar. Sper ca demisia mea va însemna apariția unei noi majorități parlamentare”, a adăugat Gaburici.

Ieri, Chiril Gaburici, a fost audiat la Procuratura Generală a Republicii Moldova în cadrul dosarului privind actele sale de studii. Acesta nu a oferit detalii după interogări. Vineri, 5 iunie, MAI a transmis Procuraturii Generale dosarul privind actele de studii ale premierului Chiril Gaburici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare