Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu, marele absent de la întâlnirea primarilor cu premierul Tudose

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Primarii municipiilor reședință de județ din țară au avut, la începutul acestei săptămâni, o întâlnire cu premierul Mihai Tudose. Marele absent a fost primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care a explicat că nu a luat parte la întâlnirea asociației din cauză că nu mai are funcție de conducere.

„Nu am mers, pentru că eu nu mai sunt vicepreședinte în consiliul director, având în vedere că s-a decis că poți avea funcții doar dacă plătești toate datoriile istorice, or eu am moștenit din perioada Ciuhandu o datorie uriașă. Cotizația nu s-a plătit niciodată și între a plăti atâția bani ca să am eu funcția de vicepreședinte și a rămâne banii la municipiu am optat să renunț la funcție. Eu am fost ales vicepreședinte, pentru asta am candidat și am fost ales, dar când s-a pus această condiție că trebuie plătit la zi, nu doar de la începutul mandatelor noastre, ci din toată istoria atunci am renunțat. Nu mai știu cât e suma, dar e mare în orice caz. Avem altceva de făcut cu banii, nu am nevoie de funcții. Am vorbit cu premierul în alte rânduri”, a explicat primarul Timișoarei.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss
Tiberiu Kiss
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore