AcasăStiriSocialPoliţiştii locali din Timişoara, la datorie şi în afara orelor de program....

Poliţiştii locali din Timişoara, la datorie şi în afara orelor de program. Au imobilizat un bărbat înarmat cu două cuţite

Pe data de 26 octombrie 2013, în jurul orei 22:30, doi poliţişti locali care îşi terminaseră programul de lucru şi se deplasau către domicilii cu autoturismul unuia dintre ei, au observat pe strada 3 August 1919, în fața clubului Le Cinema, un bărbat care ameninţa cu două cuţite, cu lama de aproximativ 30 de centimetri, un grup de persoane aflat în faţa localului.

Reprezentanţii legii s-au deplasat imediat la faţa locului şi au încercat să-i distragă atenţia bărbatului. Acesta i-a atacat cu cuţitele deteriorând autovehicolul cu picioarele şi cu armele albe pe care le avea asupra sa.

Poliţiştii locali şi-au anunţat colegii cu ajutorul staţiei de emisie-recepţie, între timp trecând la imobilizarea individului. Acesta a fost preluat imediat de poliţiştii de la Secţia 1 care au sosit şi ei la faţa locului în urma apelului.

Pe lângă încălcarea legii, ca urmare a ameninţării cu cuţitul la adresa persoanelor aflate în faţa clubului amintit, acesta va fi cercetat şi pentru ultraj urmând a plăti şi daunele provocate în urma deteriorării autovehiculului poliţistului local.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente