Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

FOTO Internetul gratuit din parcurile timişorene dăunează grav „decorului”! Pe bani publici!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Zilele trecute, administraţia locală din Timişoara anunţa cu surle şi trâmbiţe că o parte dintre cele mai importante parcuri din Capitala Banatului vor avea „în dotarea standard” internet wireless.

Acţiunea a ajuns „la rând” după circa un an de zile de la data la care primarul Nicolae Robu a promis că va pune la dispoziţia timisorenilor, internet gratuit în parcurile din oraş.

Începând cu săptămâna trecută, WiFi-ul funcţionează în Parcul Rozelor, în cel din zona Girocului, Parcul Carmen Sylva, la Grădina Zoologică şi în Parcul Poporului, urmând ca din această săptămână să fie puse în funcţiune şi cele din Parcul Karlsruhe şi Parcul Copiilor.

Ei bine, din imaginile existente în galeria foto, se poate observa că lucrările efectuate în Parcul Karlsruhe sunt un adevărat dezastru ecologic, întrucât, odată scos pământul cu tot cu gazonul „aferent”, acesta nu a mai încăput la loc peste tuburile ce conţin cablajele, soluţia fiind „aşezarea” bucăţilor de pământ pe locul de unde au fost scoase, chiar dacă acestea arată acum mai degrabă ca o bordură, decât a ceea ce a fost cândva.

Investiţia, în valoare de circa 70.000 de euro, este suportată în totalitate de o companie de telefonie mobilă, cu care Primăria Timişoara are contract, însă cei care lucrează la aceste proiecte se vede că nu le pasă de banii publici, cu care, în mod evident, se va face „corecţia” cu aducerea la nivel, în imagini fiind vorba despre un parc reconstruit aproape de la zero, pe bani frumoşi.

Dacă ţinem cont de faptul că în viitorul apropiat, vor mai fi amplasate şi mese în parcurile respective pentru ca timişorenii să-şi poată consulta laptopurile direct în parc, să ne aşteptăm probabil să fie scoşi şi copacii bătrâni de zeci de ani? Sau vor fi distruse aleile din pavajul cel scump? Dar mai bine să nu dăm idei!

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare