Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu le răspunde celor care nu vor fântână cu jocuri de lumini în Parcul Botanic: pesedişti sau pur şi simplu cârcotaşi!

- Advertisement -

Cârcotaşi – aşa îi numeşte primarul Timişoarei, Nicolae Robu, pe cei care au făcut o petiţie online pentru a-i cere să nu mai construiască fântâna cu jocuri de lumini din Parcul Botanic. Conform nemulţumiţilor, obiectivul de 2 milioane de euro va distruge unul din puţinele parcuri în care timişorenii se mai pot relaxa în zona centrală. Răspunsul primarului îl puteţi citi mai jos.

„După cum o știm cu toții, la toate obiectivele -dar absolut la toate!- din foarte multele pe care le-am realizat în Timișoara din 2012, de când am devenit Primar, încoace, am avut parte de o rezistență de o habotnicie demnă de o cauză mai bună, fie din partea PSD, fie din partea unor cârcotași de meserie pur și simplu.
Ei bine, a venit, acum, rândul sistemului de spectacole de muzică, jocuri de apă, lumină, fum și foc, pe care l-am promis încă din 2012. Vă reamintesc, inițial, am vrut să fac acest sistem pe Bega, în zona Flora. Întrucât, din motive pe care le-am explicat, acolo nu se poate, sistemul va fi făcut între Parcul Botanic și Casa Adam Muller Guttenbrunn. Toate bune și frumoase până aici. De-aici încolo, o nouă luptă! Oricât aș explica eu că nu se ia din spațiul verde, ci se va folosi o zonă construibilă existentă acolo, cârcotașii nu și nu.
Concluzie: Mergem înainte, cum am mers cu tot ce am făcut!
Dacă sunteți de partea mea și vreți această minunăție pentru sufletele noastre, un obiectiv care va atrage și doar el însuși o mulțime de turiști în Timișoara, dați Like și Share.
Altfel, postați „Nu, nu, nu!”
, susţine Nicolae Robu.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore