Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieRobu le răspunde celor care nu vor fântână cu jocuri de lumini...

Robu le răspunde celor care nu vor fântână cu jocuri de lumini în Parcul Botanic: pesedişti sau pur şi simplu cârcotaşi!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cârcotaşi – aşa îi numeşte primarul Timişoarei, Nicolae Robu, pe cei care au făcut o petiţie online pentru a-i cere să nu mai construiască fântâna cu jocuri de lumini din Parcul Botanic. Conform nemulţumiţilor, obiectivul de 2 milioane de euro va distruge unul din puţinele parcuri în care timişorenii se mai pot relaxa în zona centrală. Răspunsul primarului îl puteţi citi mai jos.

„După cum o știm cu toții, la toate obiectivele -dar absolut la toate!- din foarte multele pe care le-am realizat în Timișoara din 2012, de când am devenit Primar, încoace, am avut parte de o rezistență de o habotnicie demnă de o cauză mai bună, fie din partea PSD, fie din partea unor cârcotași de meserie pur și simplu.
Ei bine, a venit, acum, rândul sistemului de spectacole de muzică, jocuri de apă, lumină, fum și foc, pe care l-am promis încă din 2012. Vă reamintesc, inițial, am vrut să fac acest sistem pe Bega, în zona Flora. Întrucât, din motive pe care le-am explicat, acolo nu se poate, sistemul va fi făcut între Parcul Botanic și Casa Adam Muller Guttenbrunn. Toate bune și frumoase până aici. De-aici încolo, o nouă luptă! Oricât aș explica eu că nu se ia din spațiul verde, ci se va folosi o zonă construibilă existentă acolo, cârcotașii nu și nu.
Concluzie: Mergem înainte, cum am mers cu tot ce am făcut!
Dacă sunteți de partea mea și vreți această minunăție pentru sufletele noastre, un obiectiv care va atrage și doar el însuși o mulțime de turiști în Timișoara, dați Like și Share.
Altfel, postați „Nu, nu, nu!”
, susţine Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Parcul Botanic va fi în sfârşit iluminat public! Se întâmplă pentru prima dată de la amenajarea sa!

Parcul Botanic din Timișoara, iluminat pentru prima dată! Investiția va fi realizată din fonduri...

Complexul sportiv din Calea Lipovei prinde contur…pe hartie. Cate terenuri de sport se vor construi

Se fac primii paşi înspre construcţia primului complex sportiv din oraş ridicat cu bani...