Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu merge mai departe cu fântâna din Parcul Botanic: SF-ul de 30.000 de euro e ieftin!

- Advertisement -

Timişoara va avea fântână de două milioane de euro în Parcul Botanic, chiar dacă cetăţenii care se plâng că investiţia este una scumpă şi că nu ar fi deloc prioritară nu sunt deloc puţini. La fel ca şi în cazul altor proiecte, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, nu se lasă înduplecat şi spune că merge mai departe. Ieri, la primăria Timişoara, în timpul unei dezbateri publice, primarul a dat din nou asigurări că va se renunţa la proiectul său de suflet.

„Una dintre cele mai importante investiţii care s-au făcut şi se fac în Timişoara vă garantez este această fântână care a stârnit atâtea pasiuni negative. Vă asigur şi veţi vedea, timpul va dovedi, eu am avut forţa să fac faţă din 2013 la opoziţia a aobsolut tot ce am făcut. Şi la pasaj a fost opoziţie şi la Piaţa Libertăţii şi la Festivalul de Jazz. Mi-am văzut de drumul meu cu simţul răspunderii şi cu un singur lucru avut în vedere. Vine momentul votului. Dacă e bine ce am făcut, timişorenii mă vor vota încă o dată, înseamnă că doresc în majoritatea lor linia pe care am mers, doresc productivitate, dacă nu, nu mă votează şi ne vedem fiecare de treabă, că nu sunt un om care să depindă de această funcţie. Nu am venit de pe stradă în această funcţie ca să am şi eu o ocupaţie. Ştiţi foarte bine. Aşadar, este un studiu de fezabilitate extrem de ieftin pentru un obiectiv de investiţii deosebit, care va creşte atractivitatea Timişoarei şi la un preţ care este foarte bun”, a spus Robu.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore