Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațiePrimarul din Mănăştiur, pe urmele deputatului Matei Suciu. De ce a fost...

Primarul din Mănăştiur, pe urmele deputatului Matei Suciu. De ce a fost găsit incompatibil de ANI

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primarul comunei Mănăştiur din Timiş a fost declarat ca fiind în stare de incompatibilitate de către Agenţia Naţională de Integritate. Într-un comunicat publicat pe site-ul instituţiei, se arată că Ionel Curuţi a încălcat legea după cum urmează:
„În perioada 19 iunie 2008 – 03 martie 2016, a deținut simultan funcția de primar și pe cea de administrator și calitatea de membru în Consiliul de administrație al S.C. Apcan S.A. Timiș, iar în perioada 27 iunie 2012 – 30 iunie 2014, a deținut simultan funcția de primar și pe cea de reprezentant al Primăriei în Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale „George Garda” comuna Mănăștiur, județul Timiș, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003”. Curuţi nu este singurul pesedist din Timiş declarat incompatibil de ANI. În aceeaşi situaţie se află şi deputatul Matei Suciu, care pe vremea când era senator a deţinut în paralel şi calitatea de administrator al unei firme. Suciu a promis că dacă i se va cere de către conducerea PSD Timiş, va face un gest de onoare şi va demisiona. Acest lucru nu a avut loc însă până în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare