ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ALERTĂ europeană pentru un medicament folosit de mii de românce

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primele rezultate ale necropsiei în cazul tinerei din Arad au arătat că pacienta a suferit o embolie pulmonară, care ar putea fi cauza decesului. Complicaţia ar fi putut să apară din cauza anticoncepţionalelor.

Agenţia Naţională a Medicamentului a înregistrat în acest sens, în sistemul european, reacţia unui tip de anticoncepţionale, pe care le lua şi tânăra din Arad.

„Din informaţiile furnizate de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Arad, pacienta era în tratament cu un antinconcepţional oral combinat, dar şi cu nişte suplimente alimentare pentru cura de slăbit la care se supusese. Aceste contraceptive orale combinate au fost reevaluate din punctul de vedere al profilului de siguranţă al raportului beneficiu-risc în primele şase luni ale acestui an. Acel risc de tromboembolism venos este cunoscut de mult timp. Problema care se pune este ca pacientele să se supună unui control riguros din partea medicului specialist, acestea să fie luate numai la recomandarea medicului specialist, iar medicul trebuie să evalueze starea de sănătate a pacientului. Femeile care au un risc major sunt cele care fumează, cele obeze, cele care au o vârstă mai înaintată şi în special cele la care există un istoric familial de tromboembolism venos”, a declarat, la România TV, Anca Crupariu, purtătorul de cuvânt al Agenţiei Naţionale a Medicamentului.

 

 

Sursa:romaniatv.net

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore