Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialBasistul de la Fleetwood Mac, diagnosticat cu cancer

Basistul de la Fleetwood Mac, diagnosticat cu cancer

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Fleetwood Mac este o trupă rock britanică/americană formată în 1967. Formaţia a cunoscut numeroase schimbări în ceea ce priveşte componenţa sa, singurul membru prezent în trupă de la formare este toboșarul al cărui nume se găsește și în numele trupei, Mick Fleetwood. Basistul John McVie, în ciuda contribuției sale în numele trupei, nu a cântat pe primul lor single sau în primele lor concerte. Trupa deţine 17 albume de studio şi 5 albume live. Fleetwood Mac au pornit anul acesta din nou, împreună, pe drumurile unui turneu mondial, în urma unei pauze de 3 ani.

Formaţia Fleetwood Mac, cunoscută în anii ’70 pentru hituri precum „Don’t Stop” şi „Dreams”, tocmai încheiase concertele din Europa incluse în cel mai recent turneu mondial şi avea programate alte 14 spectacole, în Australia şi Noua Zeelandă, care însă au fost anulate, potrivit unei declaraţii publicate pe site-ul trupei.John McVie „este programat pentru tratament contra cancerului în această perioadă. Sperăm că fanii noştri din Australia şi Noua Zeelandă, ca şi fanii Fleetwood Mac de pretutindeni să fie alături de noi, urându-i lui John şi familiei sale numai bine”, au precizat ceilalţi membri ai trupei, Mick Fleetwood, Stevie Nicks şi Lindsey Buckingham, pe site-ul lor oficial.

[responsive_youtube

sursă foto: emgpickups.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare