Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTerase deschise, pantaloni scurţi, ochelari de soare. Toamnă? Nu, mulţumim

Terase deschise, pantaloni scurţi, ochelari de soare. Toamnă? Nu, mulţumim

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sfârşitul celei de a zecea luni de toamnă, nu a adus vânt, ploi şi temperaturi scăzute ci dimpotrivă soare şi grade cu plus. Locuitorii oraşului de pe Bega se pot bucura de terasele deschise, de haine „subţiri”, accesorii de vară şi de soarele ce-şi „aruncă” razele pretutindeni.

Timişorenii s-au bucurat de un început de săptămână foarte călduros, cu maxime de 23˚C. Terasele şi parcurile fost luate cu asalt de cei care doresc să se mai bucure pe cât posibil de „luxul” unei ieşiri în aer liber iar studenţii şi-au scos din dulap tricourile, pantalonii scurţi şi ochelarii de soare.

Vremea frumoasă va continua şi în următoarele zile, meteorologii preconizând temperaturi de până la 24˚C. Începând însă cu ziua de joi, gradele vor începe să scadă, treptat, la maxime de 18-19˚C, urmând ca prima săptămână a lunii noiembrie să fie un pic mai friguroasă şi cu posibile averse de ploaie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare