Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

„Mândri că încălcăm legea cu nesimțire!” Campanie MURDARĂ a PSD Timișoara, pentru BÎRSĂŞTEANU

- Advertisement -
Că suntem în plină campanie electorală nu mai este o noutate pentru nimeni, nici cea naţională – aici făcând referire la campania electorală pentru alegerile europarlamentare, cât şi cea din plan local, pentru alegerea unui deputat în locul Mariei Grapini – analfabeta care a stat, poate, prea mult pe p(r)ostul de Ministru delegat pentru întreprinderi mici şi mijlocii, mediu de afaceri şi turism – unde nu se poate lăuda că a făcut mai nimic util pentru acest domeniu.

Revenind la campania electorală, la Timişoara, legea se încalcă zilnic, dar felul cum o fac cei de la PSD întrece absolut orice imaginaţie şi bun simţ.

Dând o raită prin zona dintre Stadionul Dan Păltinişanu şi Sala Constantin Jude (fostă Olimpia) ce mi-e dat să văd – zeci de afişe şi autocolante lipite pe pereţii blocurilor, pe geamurile magazinelor, ba chiar pe stâlpii de iluminat public, iar pentru a fi suficient de clară şi vizibilă locaţia unde au fost făcute fotografiile am încercat să surprind şi adresa exactă unde pesediştii timişoreni şi-au bătut joc, la propriu, de cetăţenii acestui oraş. „Păi cine curăţă după ei, nemernicii dracului?” a fost remarca unei femei de serviciu care a văzut afişul lipit de pesediştii locali pe uşa scării unui bloc.

Acestea apar pe străzile Aleea FC Ripensia, Pădurarilor, Surorile Martir Caceu (pe geamurile Complexului Comercial Novatim) şi chiar pe strada 1 Decembrie. „Alaltăieri au lipit afişe pe postul de la intarea în parcare, a venit ploaia aia mare şi le-a <<curăţat>>, azi-dimineaţă când a plecat şeful de magazin totul era în regulă, acum văd că au apărut aici. Ei chiar nu îşi dau seama că le fac un deserviciu celor care participă în această cursă electorală?” ne-a declarat o reprezentantă a magazinului Novatim, care avea, la ora la care am trecut pe lângă el, nu mai puţin de trei afişe lipite „la vedere”, adică pe faţada de sticlă a unităţii comerciale.

Conform Legii nr. 35/2008, ART. 39, AL.5, „În alte locuri decât cele stabilite potrivit alin. (2), afişajul electoral este permis numai cu acordul proprietarilor sau, după caz, al deţinătorilor”. În acest caz ne întrebăm doar atât: Oare proprietarii de apartamente din imobilele respective şi-au dat acordul ca aceste afişe să fie lipite pe blocurile în care locuiesc, iar despre cele lipite pe stâlpii care aparţin ENEL, ce se poate spune?

Poliţia Municipiului Timişoara se sesizează din oficiu pentru lipirea afişelor în locuri neautorizate, sau e nevoie de vreo sesisaze?

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

4 COMENTARII

 1. Conform Legii nr. 35/2008, ART. 39, AL.5, “În alte locuri decât cele stabilite potrivit alin. (2), afişajul electoral este permis numai cu acordul proprietarilor sau, după caz, al deţinătorilor”.
  O.K.patronul societatii Nova Tim,Candid Cordea,si-a dat ACORDUL,in rest e barfa ieftina,Octavian Pintean !!!”pe geamurile Complexului Comercial Novatim şi chiar pe strada 1 Decembrie. “Alaltăieri au lipit afişe pe postul de la intrare în parcare, a venit ploaia aia mare şi le-a <>, azi-dimineaţă când a plecat şeful de magazin totul era în regulă, acum văd că au apărut aici. Ei chiar nu îşi dau seama că le fac un deserviciu celor care participă în această cursă electorală?” ne-a declarat o reprezentantă a magazinului Novatim, care avea, la ora la care am trecut pe lângă el, nu mai puţin de trei afişe lipite “la vedere”, adică pe faţada de sticlă a unităţii comerciale”.

 2. Apropo, sunt unul din acei locatari la care i-ati pozat blocul, iar eu cu mana mea am lipit acel afis pe bloc cu acordul tuturor locatarilor. Imi cer scuze ca nu v-am cerut acordul si VA ROG MULT, tratati cu atentie subiectele si NU mai DEZINFORMATI. Multumesc

 3. Domnule Octvian, dvs faceti o mare dezinformare. Va platesc cei de la PNL pentru asemenea articole?
  1. Dvs ati luat interviu de la doamna de serviciu, care nu are drepturile necesare in a vorbi in numele magazinului.
  2. Afisele lipite pe blocuri sunt cu acordul asociatiei de locatari si a tuturor locatarilor din bloc. Sau toate blocurile din Timisoara sunt ale dvs? Gresiti foarte mult si dezinformati oamenii prin acest articol.

  Repet domnule Octavian, NU mai dezinformati!
  Noi, timisorenii, cititorii acestui ziar meritam articole de calitate, articole care prezinta adevarul.

 4. Daca locatarii blocului il iubesc pe Florin Birsasteanu si vor sa puna la intrare in bloc nu vad care este problema voastra? Stau la casa si mi-am pus la intrare o poza mare cu domnul Birsasteanu care este profesorul meu si a altor peste 1000 de studenti la facultate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore