AcasăStiriSportRistea şi Paraschiv, românii învingători din ediţia VIP Superkombat Mamaia. Vezi ce...

Ristea şi Paraschiv, românii învingători din ediţia VIP Superkombat Mamaia. Vezi ce a făcut timişoreanul Flavius Boiciuc

În faţa unui public exclusivist, printre care şi un grup de 20 de militari americani, de la baza Mihail Kogălniceanu, evenimentul transmis în direct în 83 de ţări de pe 4 continente a programat un total de 8 meciuri internaţionale, dintre care 5 super-fight-uri în care au fost implicaţi sportivi autohtoni.

Dacă Dănuţ Hurduc şi Daniel Alexandru au pierdut, iar veteranul Sebastian Ciobanu a remizat împotriva campionului mondial WKN, Jallon Corentin, în schimb, Cristian Ristea a reuşit singurul KO al galei, învingându-l de o manieră impresionantă pe germanul Christian Brorhilker, oponentul său fiind numărat de 4 ori până ca arbitrul să întrerupă confruntarea. Imediat după ceremonia de premiere, noua vedetă Superkombat a coborât din ring şi i-a oferit trofeul său unui tânăr cu dizabilităţi, pasionat de kickbox. Cel de-al doilea român victorios a fost Amansio Paraschiv, care rămâne neînvins de la debutul său în circuit.

Al treilea Superkombat World Grand Prix al anului este programat pentru 21 iunie, existând posibilitatea ca, tot în colaborare cu Asociaţia Delta Litoral, condusă de Corina Martin, să fie pus pe picioare un proiect pe termen lung dedicat promovării litoralului românesc la nivel internaţional.

Rezultate complete Superkombat World Grand Prix II:

Turneu piramidal la categoria semigrea:
Semifinale: Miles Simson (Surinam) l-a învins la decizie unanimă pe Miljan Vidovic (Serbia);
Semifinale: Jamie Bates (Marea Britanie) l-a învins la decizie unanimă pe Flavius Boiciuc (România);
Finală: Jamie Bates l-a învins la decizie split pe Miles Simson.

Super fight (cat. semigrea): Aristote Quitusisa (Angola) l-a învins la decizie unanimă pe Daniel Alexandru (România);
Super fight (cat. cruiser): Micky Terrill (Marea Britanie) l-a învins la decizie unanimă pe Dănuţ Hurduc (România);
Super fight (cat. cruiser): Cristian Ristea (România) l-a învins prin KO în repriza a treia pe Christian Brorhilker (Germania);
Super fight (cat. super-cruiser): Sebastian Ciobanu (România) a terminat la egalitate cu Jallon Corentin (Franţa);
Super fight (cat. mijlocie): Amansio Paraschiv (România) l-a învins la decizie unanimă pe Rangel Ivanov (Bulgaria).

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente