Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Gala „Danger Superfight” aduce VEDETELE kickbox-ului la Timișoara. Vezi cine intră în RING

- Advertisement -

Cea de-a doua ediție a galei de kickbox „Danger Superfight” propune pasionaților de lupte un fight-card cu nume sonore din lumea sporturilor de contact. Organizat sub deviza „Luptă în ring, nu pe stradă!”, gala Danger Superfight a fost programată pe data de 26 martie, cu începere de la ora 20:00, la sala „Constantin Jude”,

Cu ceastă ocazie, timișorenii îi vor putea revedea pe celebrii Sorin ”Pantera” Tănăsie şi pe Tolea Ciumac, cei doi răspunzând afirmativ provocării lansate de Ginardo Gaşpar – organizatorul galei de la finalul lunii care debutează mâine. Cele două vedete ale sportului de contact vor intra în ring, unde vor întâlni adversari din Timişoara şi Sibiu. Cristian Bocioagă, care s-a pregătit în ultimele două luni pe Bega la clubul Ginbox, vrea să-şi ia revanşa în faţa celui poreclit „Pantera”. Tănăsie şi-a făcut un nume în boxul amator şi profesionist, el având succes, mai nou, şi în ringul celor care lovesc şi cu picioarele. Andrei Sugan, reprezentant al unui club din oraşul de pe Cibin, va avea ocazia să-l înfrunte pe colosul de aproape doi metri şi 130 de kilograme Tolea Ciumac, care şi-a arătat disponibilitatea de a lupta pe orice reguli, singura sa dorinţă fiind aceea de a se afla, la sfârşitul lunii lui „Mărţişor”, în faţa unei săli arhipline în unul dintre main-event-urile „Danger Superfight”.

O altă întâlnire mult-aşteptată este cea dintre italianul Francesco Di Pardo şi clujeanul Andrei Pisari, de la clubul Tengu, miza fiind centura europeană Kombat League. Sportivul timişorean Alexandru Petchescu, campion mondial de juniori la kickboxing şi vicecampion naţional la box, a acceptat provocarea lansată de arădeanul Raul Varga. Alte şapte meciuri au fost incluse în fight-card-ul manifestării sportive organizate de Ginardo Gaşpar. În deschidere (undercard) vor avea loc loc trei întâlniri între speranţe ale sporturilor de contact. Paul Stana, stabilit în Germania şi nepot al fostului instructor de box Aurel Stana, de la clubul CFR Timişoara, precum şi tinerii Alex Moisescu şi Gabi Voicu, ambii reprezentând clubul Ginbox Timişoara, se vor afla în ring cu gândul de a profita de şansa oferită şi de a-i impresiona pe timişorenii prezenţi la gala ce îşi propune să devină un reper important în cadrul evenimentelor de profil din România.

Accesul la această gală se va face pe baza unui tichet al cărui preț a fost stabilit la 20 de lei, iar la jumătatea evenimentului, cei prezenți, vor lua parte și la un moment artistic ce se va întinde pe durata a 30 de minute, anunţă organizatorii. „Vom avea, din nou, şi o cauză umanitară. Vrem să ajutăm pe cineva aflat la mare nevoie, va fi o cutie pentru strângere de bani şi voi dona şi eu o parte din încasări pentru a alina suferinţa unui nevoiaş. La gală vor fi prezenţi un supervitor din Italia de la Kombat League şi un reprezentant al Break Out, tot din Italia, şi anume Mauro Evangelista”, spune Ginardo Gaşpar, organizatorul galei „Danger Superfight”.

Fight-card-ul complet al galei „Danger Superfight”:
1. Armando Viţan (Ginbox Timişoara) – Henrik Schnurlein (Ungaria) – 73 kg.
2. Marian Timofte (Şomo Kick Box Timişoara) – Andrei Bujor (Dragon Târgu Jiu) – 70 kg.
3. Bogdan Costan (Hercules Gym Timişoara) – George Bălan (Super Pro Team Sibiu) – 75 kg.
4. Alex Burata (Sibiu) – Patrick Vidakovics (Ungaria) – 84 kg.
5. Marian Şerban (Ginbox Timişoara) – Livius Băcilă (Tengu Cluj-Napoca) – 70 kg.
6. Cristian „Onofrei” Croitoru (Ginbox Timişoara) – Ferencz Szalma (Ungaria, deţinătorul centurii mondiale WTKA) – +100 kg.
7. Haris Ferizović (Şomo Kick Box Timişoara) – Ianoş Schneider (Ungaria)
8. Alexandru Petchescu (Ginbox Timişoara) – Raul Varga (Top Fighters Club Arad) – 75 kg.
9. Sorin „Pantera” Tănăsie (Sibiu) – Cristian Bocioagă (Ginbox Timişoara) – 60 kg.
10. Tolea Ciumac (Bucureşti) – Andrei Sugar (Sibiu) – +100 kg.
11. Francesco Di Pardo (Italia) – Andrei Pisari (Tengu Cluj-Napoca).

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore