Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Campionul Daniel Corbeanu s-a întors învingător din Elveţia. „Îmi pare rău că nu am putut să-l fac KO”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
9.9 ° C
11.1 °
8.4 °
70 %
7.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °
mar
3 °
Dacă sâmbătă dimineaţă a aterizat în Elveţia, pentru ca după-masă să fie prezent la cantarul oficial, luptătorul M-Box Club, Mihai Corbeanu, a făcut exact aşa cum a promis în gala în care l-a întâlnit pe „localnicul” Valon Emini, mai exact a venit acasă cu victoria.

Duminică seară, ajunşi înapoi la Timişoara, Daniel Corbeanu şi antrenorul acestuia, Miki Viel, au povestit pentru cititorii Vocea Timişului, aşa cum au promis la plecare, despre partida de ieri.

Deşi adversarul părea dintr-o cu totul altă categorie, Corbeanu a reuşit să facă un meci frumos, la finalul căruia a fost declarat învingător: „Am avut un adversar destul de puternic, mult mai greu decât mine, dar important este că ne bucurăm de victorie, atât eu cât şi domnul Miki (antrenorul lui Daniel – n.r.), precum şi restul lumii. Meciul a fost unul bun, păcat că nu m-am putut ţine de cuvânt, să-l fac knock-out cel târziu în ceaq de+a treia repriză, a fost incredibil. Eu sper să puteţi vedea meciul pe internet, să vedeţi şi dumneavoastră cât a putut duce elveţianul. E incredibil, i+am administrat circa 20 de lovituri direct în ficat, fiecare pumn l-a resimţit având o reacţie zgomotoasă, până şi publicul gemea parcă de durerea lui, dar nu a căzut din picioare. La acestea se adaugă o serie de lovituri la nivelul capului pe care le-a dus, chiar dacă era mai greu” a spus Daniel, care, odată revenit pe meleaguri mioritice, arăta aproape la fel ca la plecare. Pe faţa acestuia nefiind vizibile „urmele” loviturilor lui Emini. „Nu l-am simţit foarte puternic, probabil l-au afectat şi loviturile pe care i le-am dat, probabil şi din cauza asta nu a avut putere şi forţă să lovească cu adevărat tare” a mai spus Corbeanu.

După această victorie, Daniel ne-a dezvăluit şi care este obiectivul impus de antrenor: „Ţelul nostru nu este neapărat acela de a câştiga meciurile ce vor urma, ci acela de a acumula experianţă. E un alt nivel, o experienţă nouă” a spus luptătorul, care a vrut neapărat să-şi dovedească recunoştinţa pentru persoanele care+l sprijină în demersurile sale sportive: „Mulţumesc pe această cale antrenorului meu Miki Viel, Miki Boxeru` cum îl ştie toată lumea, promotorului din România – Alex Baciu şi promototorului şi celui mai bun antrenor – Dennis Krauweel, pentru meciurile pe care mi le pregătesc, pentru a creşte în valoare”.

Următoarea luptă pentru Daniel ar putea fi la finalul acestei luni. „Să sperăm că pe 27 septembrie vom merge în Franţa, la Marseille, pentru a lupta mai departe. E vorba despre o piramidă în care voi putea lupta întrucât nu am suferit nici o accidentare. Am fost propus eu şi Costel Paşniciuc, umează să vedem care va lupta acolo”.

Numărul fanilor, în continuă creştere de când a intrat în atenţia presei şi mai ales decând a reuşit să cucerească titlul naţional SFC la kickbox, îl păstrează pe Daniel cu picioarele pe pământ, acesta dorindu-şi ca toţi românii să ajungă să-l susţină în viitorul cel mai apropiat. „Cu cât cresc mai mult în valoare, cu atât oamenii mă vor aprecia mai tare. Aş vrea să ajung la nivelul la care nu doar Timişoara să fie alături de mine, ci toată România să mă susţină. Să fie mândri românii că unul de-al lor ajunge acolo sus, între cei mai buni. Asta este ţinta mea! Voi avea circa 15 meciuri în care nu va conta în mod deosebit rezultatul, ci nivelul maxim pe care trebuie să-l ating. E o perioadă de verificări” a încheiat Corbeanu.

Antrenorul său, Miki Viel, s-a arătat de asemenea satisfăcut de rezultatul obţinut de Daniel pe ringul din Elveţia: „Potenţialul lui Corbeanu este abia la 50 la sută. A luptat exact la acest potenţial, pe care eu aştept să crească în valoare, an de an şi de la meci la meci. Să lupte la valoarea lui adevărată. Sunt foarte mulţumit de acest rezultat, având în vedere că adversarul lui a avut o greutate mult mai mare decât cea a lui Daniel, acesta neprezentându-se nici la cântarul oficial” a spus antrenorul la revenirea la Timişoara.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare