AcasăStiriSportRipensia Timişoara a învins sâmbătă la Diniaş.

Ripensia Timişoara a învins sâmbătă la Diniaş.

Ripensia Timişoara a învins sâmbătă la Diniaş, pe Diniăşanca II din localitate, cu scorul de 4-0, aceasta fiind prima deplasare a clubului bănăţean după pauza de 64 de ani de inactivitate. Aceasta a fost încălzirea ripensiştilor înaintea unui amical de gală ce va avea loc miercuri, Ripensia – ACS Poli Timişoara.

Atmosferă de sărbătoare la Diniaş, acolo unde „Ripi” avea să facă prima deplasare din actuala stagiune a Campionatului Muinicipal, deşi până acum galben-roşii au mai jucat „în deplasare”, dar pe acelaşi stadion care le e şi casă – „Electrica”. Micii, berea şi programele de meci nu aveau cum să lipsească, la fel cum locuitorii din Diniaş, veniţi în număr destul de mare la stadion să-şi susşină favoriţii, nu puteau lipsi de la acest spectacol.

În teren lucrurile aveau să se desfăşoare într-o armonie ceva mai redusă, gazdele, deşi cu un „11” tânăr, aveau să practice un fotbal dus dincolo de limita sportivităţii. Cu toate acestea, Ripensia avea să deschidă scorul repede prin Mureşan, ca urmare a unei centrări perfecte venite de pe stânga de la „Bomberul” Adrian Boghian. Acelaşi Boghian servea decisiv pentru dublarea avantajului pe tabelă, Petrişor trecându-şi numele pe lista marcatorilor.

Repriza secundă a fost tot una de luptă, tot Boghian fiind cel care reuşea, în minutul 75, să rupă de tot echilibrul prin golul de 3-0. Acelaşi „Boghi” la servit excelent pe Năvală patru minute mai târziu, acesta reuşind să fructifice printr-o frumoasă execuţie la colţul lung, din interiorul careului advers.

Nu s-a putut conta la această partidă pe serviciile lui Adrian Popa şi Miroslav Nicolin, ultimul menajat, iar Costândana şi Năvală au fost aruncaţi în luptă doar în cel de-al doilea mitan.

Pentru Ripensia urmează, miercuri, amicalul cu ACS Poli Timişoara, meci programat pe stadionul ˝Electrica˝, cu incepere de la ora 16. Următoarea partidă din campionat, pentru „Ripi”, are loc vineri, 5 octombrie, de la ora 15:00, adversar fiind CSS Bega, tot pe teren propriu.

Pentru Ripensia au evoluat: Mercescu, Hoţa (Mihai), Uzun, Mureşan, Păscăleanu, Petrişor (Costândana), Rumega, Michi, Mogoş (Năvală), Nichitean, Boghian (Chevereşan). Au mai rămas pe bancă: Filip, Melcioiu, Rudăreanu.

După patru etape, Ripensia Timişoara acumulează maxim de puncte în clasament, fiind liderul campionatului

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente