12.9 C
Timișoara
marți,13,aprilie,2021
AcasăStiriSportEdiţia a II-a a Supercupei Memorialul Revoluţiei derulată la Sala Olimpia FOTO

Ediţia a II-a a Supercupei Memorialul Revoluţiei derulată la Sala Olimpia FOTO

Sâmbătă la Sala Constantin Jude (Olimpia) din Timişoara, a avut loc meciul de minifotbal, începând cu orele 9:30.  Meciul a fost, defapt, o reeditare a supercupei de anul trecut, de această dată fiind unul mult mai echilibrat, echipa Colegiului ”Regele Ferdinand I” reușind în cele din urmă să-și ia revanșa.Scorul a fost deschis de Rudolf Walter, prin Moricz Alexandru, pentru ca până la pauză Colegiul să egaleze prin Zait Alexandru. Repriza a doua a început cu dominarea Colegiului, care a reușit să înscrie golul victoriei prin Pană Ovidiu, direct dintr-o lovitură liberă, de altfel acesta fiind declarat de către organizatori MVP-ul partidei. Până la final, Fundația a preluat inițiativa, dar fără să concretizeze în gol vreo acțiune, cea mai mare ocazie venind chiar în minutul de prelungire, când portarul Sava Samuel și-a salvat echipa de la primirea golului egalizator.Meciul a fost arbitrat de reputatul Stănescu Gheorghe.
În cadrul festivității de premiere, organizatorii (prin vicepreședintele Asociației Memorialul Revoluției, dl. Bânciu Ioan, prof. Balint Costel și prof. Pinzhoffer Harald) au oferit componenților celor două formații câte un pachet cu fructe și dulciuri.
Prima ediţie a avut loc la Arena Carlo din Timișoara, când rezultatul final a fost de 8 la 4 pentru echipa Fundației ”Rudolf Walther”.Competiţia este destinată echipelor ale unor ONG-uri, biserici şi alte instituţii care se ocupă de tineri defavorizaţi din punct de vedere social (orfani din revoluţie, tineri proveniţi din orfelinate, centre de re-educare minori, copiii străzii etc), respectiv echipele unor asociaţii evoluţionare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,885FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
159CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
193CititoriConectați-vă
46,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente