Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

”Domnul Tic și alte iubiri de prin lume” se lansează la Sânnicolau Mare

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
”Domnul Tic și alte iubiri de prin lume”, cel de-al doilea volum al Laurei Baban cu domnul Tic în rolul principal, este un jurnal al fericirii și al călătoriei în Islanda, Germania, Franța și Elveția. Alături de Tic, în carte îi vom descoperi și pe stăpânii acestuia, Andrei, flăcăul înalt și chipeș, mereu cu aparatul de fotografiat la gât și pe Laura, tânăra și zvăpăiata scriitoare.
domnul tic la sannicolau

Într-o lume care se teme de fericire, cu oameni care refuză să își scoată măștile, Laura Baban ne inspiră să ne deschidem sufletele și mintea în fața bucuriei simple și a experiențelor de viață. Laura are curaj să-și aducă jurnalul în fața cititorilor, iar scriitura ei este una care hrănește imaginația și frumosul din fiecare. ”Domnul Tic și alte iubiri de prin lume” este o carte pentru copii, pentru adulți, pentru bătrâni, și așa cum îi place Laurei să glumească, este chiar și pentru pisici.

”Fericirea și nerăbdarea să povestesc ceva în gura mare sunt motorul meu. Mă mănâncă palmele, cuvintele îmi stau în gât. Uneori în timp ce pedalez spre casă, deja scriu, deși n-am pe ce și mâinile mi-s pe ghidonul bicicletei. Dar scriu în gând, deschid ușa casei, arunc geanta, îl mângâi pe Tic, deschid laptopul și scriu. Să nu uit. Să retrăiesc. Să se bucure și alții”, spune Laura Baban.

După primul volum “Domnul Tic și alte iubiri de pe Mușatini”, care a impresionat nu doar prin conținut ci și prin prezentare, Laura promite o poveste și mai savuroasă, cu aceeași doi îndrăgostiți și cățelul lor pe care nu poți să nu-l iubești.

Lansarea volumului ”Domnul Tic și alte iubiri de prin lume”, care cuprinde 304 pagini ”de poveste”, este susținută de Primăria orașului Sânnicolau Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Trei barbati din Afganistan, opriţi la frontiera! Au vrut sa treaca, pe jos, in Ungaria

Aseară, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, au depistat...

Accident la Sannicolau Mare. Trei masini au intrat in coliziune, trei oameni raniti

Accident în această dimineață, în Timiș. Trei mașini, din care una parcată, au intrat...

Garaj cuprins de flacari la Sannicolau Mare

Panică în Sânnicolau Mare, astăzi, după ce un garaj a luat foc. Pompierii nu...