Patru cetățeni din Sri Lanka, reținuți de polițiștii de frontieră când încercau să părăsească ilegal țara, Vocea Timisului

Patru cetățeni din Sri Lanka, ce intenționau să iasă ilegal din România, pe jos, pe la frontiera verde, au fost depistați de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sânnicolau Mare – I.T.P.F. Timișoara. Cvartetul asiatic a fost observat noaptea trecută, în 30 decembrie, în jurul orei 01.00, cu ajutorul sistemului de supraveghere, în depărtare, pe câmp.

Imediat, o patrulă de supraveghere i-a reținut la aproximativ 150 de metri în interior față de teritoriul Ungariei. După verificările efectuate polițiștii de frontieră au stabilit că cei patru bărbați au vârste cuprinse între 31 și 40 de ani, și au intrat legal în România, în baza unei vize de lungă ședere.

Aceștia au declarat că intenționau să ajungă în Italia și, pentru că nu aveau vize pentru Spațiul Schengen, s-au deplasat pe jos, pe câmp. Cei patru sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Persoanele în cauză urmează să fie predate unei echipe operative din cadrul Serviciului pentru Imigrări Timiș iar la finalizarea cazului vor fi luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here