Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Albanez, prins de polițiștii de frontieră de la Stamora-Moravița cu ştampila de Grecia FALSĂ

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În cursul nopții precedente, în jurul orei 3:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa s-a prezentat pentru a intra pe teritoriul României, cetăţeanul albanez Marjus C., în vârstă de 37 de ani. Acesta s-a legitimat la controlul de frontieră cu un paşaport albanez.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la două ştampile de intrare, respectiv de ieşire din Grecia. După câteva verificări efectuate cu aparatura din dotare şi după ce s-a luat legătura cu autorităţile greceşti s-a stabilit faptul că aceştia au refuzat intrarea pe teritoriul statului grecesc şi nu au aplicat nicio ştampilă în paşaport, rezultând că cele două ştampile sunt false.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura cercetării albanezului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals. În baza Acordului din 18 septembrie 2007 între Comunitatea Europeană si Republica Serbia privind “Readmisia persoanelor aflate în situaţia de şedere ilegală”, s-au întocmit formalităţile pentru readmisia susnumitului pe teritoriul Serbiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Cincisprezece migranti prinsi in zona de frontiera Oravita

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oravița au depistat în zona...

Transport agabaritic pe ruta Moravita – Dumbravita, in judetul Timis

În perioada 23 - 30 ianuarie 2020, un transport agabaritic va perturba traficul rutier...

Trei barbati din Afganistan, opriţi la frontiera! Au vrut sa treaca, pe jos, in Ungaria

Aseară, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, au depistat...