Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Crin Antonescu: PSD nu mă va susține la alegerile prezidențiale

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
17 ° C
18.4 °
15.1 °
84 %
3.1kmh
0 %
mar
26 °
mie
27 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
24 °

Acum o lună de zile, Victor Ponta dădea asigurări că la alegerile prezidențiale candidatul USL va fi, fără discuție, Crin Antonescu.

„Am discutat despre relansarea activității politice a USL. În ce privește Protocolul de colaborare, precizăm foarte clar că, în baza deciziilor congreselor noastre, candidatul la prezidențiale este domnul Crin Antonescu iar candidatul la funcția de prim-ministru nu îl mai trecem, pentru că funcția este deja deținută de reprezentantul PSD” declara în ianuarie Ponta.

Semnarea acordului USD de ieri a dat însă peste cap planurile PNL, iar Antonescu nu mai este atât de sigur de susținerea Partidului Social-Democrat. Conform Mediafax, penelistul își suspectează colegii de la guvernare de joc necinstit de mai bine de un an de zile:

 „Eu cred că pentru toţi observatorii vieţii politice, ba chiar şi pentru mulţi dintre oamenii obişnuiţi, care nu fac aşa o pasiune din politică, de un ande zile e limpede că PSD nu are de gând să-şi ţină cuvântul. PSD-ul, postul său oficial de televiziune, diverşi oficiali, foarte importanţi, din jurul domnului Ponta au tot strigat: că-i un partid prea mare ca să poată să lase Preşedinţia altora, că Antonescu e rău, că nu ştiu ce o să se întâmple. Sigur că nu pot fi bănuit chiar de atâta naivitate. Eu însă n-am pus pe primul loc acest lucru, am zis: Bine, d’le, n-o să mă susţină la prezidenţiale, om vedea. Hai, totuşi, să ţinem această majoritate parlamentară, acest guvern. Am fost acuzaţi că nu plecăm de la guvernare cum nu pleacă, vestita vorbă, câinele de la măcelărie. Am înghiţit-o şi pe asta. Dar ca să să mă întrebaţi acuma dacă eu cred că PSD are cel mai mic gând să mă susţină la Preşedinţie e aproape comic. Păi dumneavoastră credeţi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare