Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

„Ponta te arde cu pompa”! Vezi cărei femei din politica românească îi aparţine acest slogan

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Elena Udrea, una dintre cele mai populare femei din politica actuală a României, membră a PArtidului Mişcarea Populară (PMP), a fost pusă pe şotii marţi, cu ocazia zilei de 1 aprilie. Aceasta a postat imaginea de mai sus alături de un mesaj în acelaşi ton.

„La mulţi ani, Victor Viorel Ponta! Ziua păcălelilor îl defineşte cel mai bine pe premier. Toţi cei care simt azi scumpirile pe care le-a generat, cu cinism, primul ministru, toţi cei care au constatat că promisiunile USL au fost doar o păcăleală electorală îi urează azi: la mulţi ani în afara politicii!

Românii vor ţine minte ca ziua scumpirilor e Ziua Ponta, ziua în care o taxă, acciza pe combustibil, a devenit cireaşa de pe tortul aniversar. Din fericire, în mai puţin de două luni, în cadrul alegerilor românii au ocazia să-i întoarcă păcălelile. Sunt convinsă că o vor face” a scris Udrea pe pagina sa oficială de Facebook.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore