ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Pemepistul Sămărtinean: „Îmi doresc ca prim-ministrul să stea cât mai mult la București”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Toate partidele politice, indiferent de culoare, ar trebui să susțin necondiționat guvernul Grindeanu. Asta crede deputatul PMP Cornel Sămărtinean, care a declarat, astăzi, că nu i se pare normal faptul că unii timișoreni au ieșit în strada pentru a soma executivul condus de Sorin Grindeanu să demisioneze.

Deși este de acord că OUG 13 nu a fost adoptată transparent, PMP-istul spune că „asta nu înseamnă că trebuie să mergem până la a-l da jos pe prim-ministru. Astăzi ies în fața opiniei publice să trage semnale de alarmă și să corectez diverse anomalii din guvern și să încerc să ajut guvernul prin aceste declarații publice, dar nici nu mă gândesc la a cere demisia prim-ministrului. Dimpotrivă, prin tot ceea ce face eu și colegii mei din PMP ne dorim ca acestt guvern să fie mai atent cu Timișul și cu Timișoara pentru că avem premier de aici și ar fi normal ca acest lucru să se întâmple. Sigur, asta nu înseamnă că în momentul în care guvernul greșește nu trebuie să atragem atenția și să spunem lucrurilor pe nume, cum au fost OUG 6, OUG 13. Dar repet, îmi doresc ca prim-ministrul să stea cât mai mult la București pentru că e de aici din Timișoara, îmi doresc ca el să țină cont și toți suntem lângă el dacă are nevoie de sprijinul partidelor politice, ca Timișul și Timișoara să simtă că are un premier la București”. Totuși, executivul Grindeanu se bucură de susținerea PMP cu o condiție mare și lată: ca până la finele anului 2017 să aloce bani pentru finanțarea proiectelor importante pentru Timișoara. În caz contrar, Sămărtinean promite că va fi primul care va cere public demisia lui Grindeanu.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore