12.9 C
Timișoara
joi,15,aprilie,2021
AcasăStiriSocialPolitistii locali care patruleaza in CIVIL, ”curata” bugetul nesimtitilor, la Timisoara

Politistii locali care patruleaza in CIVIL, ”curata” bugetul nesimtitilor, la Timisoara

Acțiunile polițiștilor locali care patrulează în civil prin Timișoara s-au soldat cu peste 200 de sancțiuni aplicate de la începutul lunii martie celor surprinși aruncând deșeuri pe jos.

Polițiști locali în civil care patrulează pe străzile Timișoarei pentru a depista nesimțiții care aruncă gunoaie de orice fel pe jos. De la chiștoace de țigări și ambalaje de produse consumate ”în mers”, până la coji de semințe, hârtii și șervețele care nu mai sunt utilizabile, toate acestea, dacă nu sunt aruncate în coșurile de gunoi, vă pot aduce amenzi mari! Oamenii legii, fără uniformă, au continuat în ultima perioadă acțiunile efectuate pe linia depistării persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public, în unele locuri aceste gesturi ducând la formarea de rampe clandestine de deșeuri.

La începutul lunii martie, mai exact în data de 7 martie, a fost demarată o campanie pentru depistarea celor care aruncă astfel de resturi pe jos, campanie denumită ”Timișoara curată” în care sunt implicați inclusiv polițiști locali în civil care acționează în special în zona centrală pentru surprinderea celor care aruncă pe jos gunoaie.

Conform reprezentanților Direcției Poliția Locală, de la începutul acestei campanii, au fost aplicate un număr de 206 sancțiuni contravenționale pe această linie, patrulele în civil dovedindu-se foarte eficiente. Sancțiunile pentru astfel de fapte prevăzute de HCL 371/2007 sunt cuprinse între 500 și 1.000 de lei. ”Poliția Locală atrage din nou atenția că potrivit actului normativ menționat se sancționează aruncarea sau abandonarea de hârtii, ambalaje, resturi alimentare sau nealimentare, scuipatul de semințe, precum și orice alte deșeuri. Acțiunile continuă și în perioada următoare pentru a-i determina astfel pe cetățeni să păstreze curățenia, pentru a avea un oraș curat și civilizat”, susțin oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,882FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
159CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
193CititoriConectați-vă
46,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente