Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieLiceenii merituoși din Timișoara sunt răsplătiți de Primărie cu vacanțe în Grecia

Liceenii merituoși din Timișoara sunt răsplătiți de Primărie cu vacanțe în Grecia

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primăria Timșoara, în parteneriat cu AsTour, a semnat astăzi un contract de colaborare prin care se angajează să trimită în vacanțe în Grecia o parte din elevii cu rezultate excepționale din Timișoara. Astăzi, primii copii din program au primit vouchere care le oferă o excursie gratuită de 12 nopți în două locații din Grecia, Insula Thassos sau stațiunea Paralia Katerini. La premiere au participat viceprimarul  Dan Diaconu și reprezentantul companei de turism AsTour, Mirela Fagarossy

„Copii își vor petrece o vacanță în Thassos și în Paralia Katerini prin contractul semnat de PMT cu firma ASTUR. Inițiativa aparține firmei, și ea se referă la un protocol pe termen mediu și lung, prin care elevii cu performanțe de la liceu își vor petrece vacanțele și perioadele de relaxare în Grecia. Este unul din puținele exemple de acest fel. ” a explicat primarul Dan Diaconu

Astfel, sejurul de 12 zile începe în data de 20 mai, iar în pachet sunt incluse gratuit cazarea și transportul. Cheltuielile pentru traversarea cu bacul  cât și mâncarea va fi suportată de părinții elevilor. În program vor participa 18 liceeni și 2 profesori însoțitori.

„Suntem bucuroși să oferim copiilor merituoși care și-au făcut cu vârf și îndesat treaba,18 vouchere și pentru 2 profesori însoțitori. Se va pleca în 20 mai și se va ajunge în 21 mai. Sejurul durează din 20 mai în 2 iunie.  Sejurul este gratuit, la fel și transportul, doar feribotul costă 10 euro de persoană. Mesele le puteți lua la tavernele pe care le recomandăm noi, aveți posibilitatea de a lua mâncare pentru gătit cu dumneavoastră, deoarece camerele au chicinetă, astfel încât să ne simțim și la mare ca acasă”, a declarat și Mirela Fagarossy, reprezentanta și ghidul celor de la AsTour.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare