Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

FOTO Vrei să vizitezi Timişoara? Vagonul turistic cu bere îţi stă la dispoziţie

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Budapesta se bucură de Bite-Masini, Londra de vestitele Double-deckers sau Autobuzele Roşii Supra-etajate precum şi de Barca Amfibie, Veneţia are gondole iar la Timişoara, turiştii pot opta pentru vagonul turistic cu bere.

Cei de la R.A.T.T. urmează să pună în circulaţie un model recondiţionat de vagon, cu scop de agrement. Fabricat în 1976, vehiculului i-au fost păstrate carcasa, componentele însă au fost recondiţionate. Acesta beneficiază de instalaţie de climatizare, sonorizare, ecrane LCD precum şi de wireless.

Aproximativ 30 de turişti se pot bucura de obiectivele turistice pe care oraşul de pe Bega le adăposteşte din interiorul vagonului-minune în timp ce vor savura fie o bere rece de la unul dintre cele două dozatoare, o cafea îmbietoare sau una dintre bunătăţile stocate în frigider.

Tarifele de închiriere variază, de la 60 de lei/km fără ghid la 135 de lei/km acompaniaţi de ghid, în vreme ce, tariful de staţionare este de 140 de lei/oră.Amenajarea s-a făcut în 3 luni din surse proprii ale Regiei cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare