FOTO Vrei să vizitezi Timişoara? Vagonul turistic cu bere îţi stă la dispoziţie

- Advertisement -

Budapesta se bucură de Bite-Masini, Londra de vestitele Double-deckers sau Autobuzele Roşii Supra-etajate precum şi de Barca Amfibie, Veneţia are gondole iar la Timişoara, turiştii pot opta pentru vagonul turistic cu bere.

Cei de la R.A.T.T. urmează să pună în circulaţie un model recondiţionat de vagon, cu scop de agrement. Fabricat în 1976, vehiculului i-au fost păstrate carcasa, componentele însă au fost recondiţionate. Acesta beneficiază de instalaţie de climatizare, sonorizare, ecrane LCD precum şi de wireless.

Aproximativ 30 de turişti se pot bucura de obiectivele turistice pe care oraşul de pe Bega le adăposteşte din interiorul vagonului-minune în timp ce vor savura fie o bere rece de la unul dintre cele două dozatoare, o cafea îmbietoare sau una dintre bunătăţile stocate în frigider.

Tarifele de închiriere variază, de la 60 de lei/km fără ghid la 135 de lei/km acompaniaţi de ghid, în vreme ce, tariful de staţionare este de 140 de lei/oră.Amenajarea s-a făcut în 3 luni din surse proprii ale Regiei cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img