FOTO Dotări de ultimă generaţie în vestul ţării. Cel mai performant tomograf la spitalul „Louis Ţurcanu”

Date:

O nouă performanţă medicală a avut loc în oraşul de pe Bega unde, cu ajutorul Primăriei şi al Ministerului Sănătăţii, a fost achiziţionat un echipament de ultimă generaţie. Astfel, medicii specialişti vor putea depista cu mai multă uşurinţă afecţiunile de care suferă micuţii.

Conform surselor, Ovidiu Adam, directorul Spitalului de Copii “Louis Ţurcanu”, a afirmat, astăzi, că noul echipament medical permite realizarea de investigaţii medicale la cel mai înalt nivel, cu ajutorul acestuia vor putea fi depistate chiar şi problemele vasculare sau cardiace.

Aparatul a costat 1,1 milioane de euro şi va fi pus în funcţiune în luna ianuarie a anului viitor.Noul tomograf este foarte important pentru tot Vestul ţării, întrucât la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” sunt trataţi anual peste 80.000 de pacienţi din cinci judeţe.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare