Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Dotări de ultimă generație în vestul ţării. Cel mai performant tomograf la spitalul „Louis Țurcanu”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °
O nouă performanţă medicală a avut loc în oraşul de pe Bega unde, cu ajutorul Primăriei şi al Ministerului Sănătăţii, a fost achiziţionat un echipament de ultimă generaţie. Astfel, medicii specialişti vor putea depista cu mai multă uşurinţă afecţiunile de care suferă micuţii.

Conform surselor, Ovidiu Adam, directorul Spitalului de Copii “Louis Ţurcanu”, a afirmat, astăzi, că noul echipament medical permite realizarea de investigaţii medicale la cel mai înalt nivel, cu ajutorul acestuia vor putea fi depistate chiar şi problemele vasculare sau cardiace.

Aparatul a costat 1,1 milioane de euro şi va fi pus în funcţiune în luna ianuarie a anului viitor.Noul tomograf este foarte important pentru tot Vestul ţării, întrucât la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” sunt trataţi anual peste 80.000 de pacienţi din cinci judeţe.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare