AcasăStiriSocialÎn judeţul Timiş, ca-n Africa. Cea mai călduroasă dimineaţă de februarie din...

În judeţul Timiş, ca-n Africa. Cea mai călduroasă dimineaţă de februarie din ultimii 50 de ani

Cea mai ridicată temperatură minimă din 1961 până în prezent, în luna februarie, s-a înregistrat marţi, la Oraviţa, fiind de 15,5 grade Celsius. Până acum, recordul a fost de 14,6 grade, potrivit meteorologului Gabriela Băncilă de la România TV.

Azi-noapte, temperaturile minime înregistrate într-o serie de localităţi din vestul, nord-vestul şi centrul ţării, sau chiar în zona de munte, reprezintă temperaturi record pentru data de 12 februarie.

În partea de Vest a ţării, miercuri s-a înregistrat cea mai caldă dimineaţă de februarie pentru Lugoj, Caransebeş, Reşiţa. La ora 7:00, la Reşiţa se înregistrau deja +18 grade, pentru ca o oră mai târziu temperatura să scadă cu un grad.

Temperaturile seunt comparabile cu cele din Grecia, Cipru sau din Nordul Africii, scrie sursa citată, care anunţă faptul că astăzi sunt aşteptate maxime de circa 20 de grade Celsius în partea de Vest a ţării.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente