ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

În judeţul Timiş, ca-n Africa. Cea mai călduroasă dimineaţă de februarie din ultimii 50 de ani

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Cea mai ridicată temperatură minimă din 1961 până în prezent, în luna februarie, s-a înregistrat marţi, la Oraviţa, fiind de 15,5 grade Celsius. Până acum, recordul a fost de 14,6 grade, potrivit meteorologului Gabriela Băncilă de la România TV.

Azi-noapte, temperaturile minime înregistrate într-o serie de localităţi din vestul, nord-vestul şi centrul ţării, sau chiar în zona de munte, reprezintă temperaturi record pentru data de 12 februarie.

În partea de Vest a ţării, miercuri s-a înregistrat cea mai caldă dimineaţă de februarie pentru Lugoj, Caransebeş, Reşiţa. La ora 7:00, la Reşiţa se înregistrau deja +18 grade, pentru ca o oră mai târziu temperatura să scadă cu un grad.

Temperaturile seunt comparabile cu cele din Grecia, Cipru sau din Nordul Africii, scrie sursa citată, care anunţă faptul că astăzi sunt aşteptate maxime de circa 20 de grade Celsius în partea de Vest a ţării.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore