caldura-termometru-temperatura

Cea mai ridicată temperatură minimă din 1961 până în prezent, în luna februarie, s-a înregistrat marţi, la Oraviţa, fiind de 15,5 grade Celsius. Până acum, recordul a fost de 14,6 grade, potrivit meteorologului Gabriela Băncilă de la România TV.

Azi-noapte, temperaturile minime înregistrate într-o serie de localităţi din vestul, nord-vestul şi centrul ţării, sau chiar în zona de munte, reprezintă temperaturi record pentru data de 12 februarie.

În partea de Vest a ţării, miercuri s-a înregistrat cea mai caldă dimineaţă de februarie pentru Lugoj, Caransebeş, Reşiţa. La ora 7:00, la Reşiţa se înregistrau deja +18 grade, pentru ca o oră mai târziu temperatura să scadă cu un grad.

Temperaturile seunt comparabile cu cele din Grecia, Cipru sau din Nordul Africii, scrie sursa citată, care anunţă faptul că astăzi sunt aşteptate maxime de circa 20 de grade Celsius în partea de Vest a ţării.

Articolul precedentTraian Băsescu: Îi voi chema pe români să se apere în stradă
Articolul următorCrin Antonescu: Nu sunt prieten cu Victor Ponta
Dacă nu dai dovadă de bun simţ te poţi trezi cu IP-ul blocat şi nu vei mai putea intra pe voceatimisului.ro Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII