ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Spalatorie auto fara aviz de FUNCTIONARE, amenzi de peste 11.000 de lei, la Timisoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O spălătorie auto a acumulat sancțiuni de peste 11.000 lei de la polițiștii locali din Timișoara deoarece a sfidat legislația în vigoare, obiectivul fiind deschis fără a avea autorizație de funcționare.

Polițiștii locali au depistat și luat măsurile legale în cazul unei firme care își desfășoară activitatea pe strada Drubeta din Timișoara, societate care nu respectă normele legale referitoare la modul de funcționare. Este vorba despre spălătoria auto ”Bubbles Auto PS SRL”, care a fost sancționată de mai multe ori, însumând sancțiuni de peste 11.000 lei. Trei dintre sancțiuni fiind aplicate pe linie comercială, conform OG 99/2000, două dintre acestea deoarece nu deține aviz, motiv pentru care s-a propus suspendarea activității pe o perioadă de până la 30 de zile, și una deoarece nu a respectat suspendarea, alte două conform Legii 185/2013 deoarece a amplasat mijloace de publicitate fără aviz, o altă sancțiune a fost aplicată conform HCL 371/2007 pe linie de mediu deoarece nu deține contract de salubrizare încheiat cu operatorul de astfel de servicii, o sancțiune a fost aplicată reprezentantului firmei pentru staționare neregulamentară conform OUG 195/2002 și una pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare conform Legii 61/1991 republicată.

În perioada 8 august – 7 septembrie 2019, societatea în cauză a avut activitatea suspendată ca urmare a demersurilor efectuate de polițiștii locali. Administratorul acesteia a încercat să funcționeze pe alte două firme, ”Sebgab SRL” și ”RSG Caffe Night”, dar și pe acestea s-au aplicat sancțiuni tot conform OG 99/2000 deoarece nu deținea aviz. Controalele au fost continuate în zonă, constatându-se că zilele trecute firma ”Bubbles Auto PS” a ieșit din perioada de suspendare, dar s-a aplicat din nou sancțiune neexistând nici în prezent acord de funcționare.

”Polițiștii locali vor efectua în continuare verificări și vor fi aplicate măsurile legale de fiecare dată când vor fi constatate nereguli, efectuându-se demersuri și pentru implicarea altor instituții abilitate în vederea tragerii la răspundere a unor astfel de categorii de reprezentanți de societăți comerciale care sfidează orice lege și regulă de bun simț”, afirmă reprezentanții instituției de la Pădurea Verde.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore