Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Tata şi fiul, traficanţi de mercur, la Timişoara. Poliţiştii au capturat 10 kilograme de substanţă toxică

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În cursul dimineţii zilei de joi, 24 noiembrie 2013, poliţiştii din cadrul Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat trei percheziţii pe raza judeţului Timiş, două în Timişoara şi una în localitatea Giroc, la domiciliile unor persoane suspectate de trafic cu substanţe toxice.

Cu această ocazie, la una dintre locuinţe, poliţiştii au găsit două recipiente din plastic, conţinând o substanţă de culoare argintie, susceptibilă a fi mercur. Cele 10 kilograme de substanţă au fost ridicate de poliţişti în vederea examinării tehnico-ştiinţifice.

În urma audierilor, bărbatul de 60 de ani, la domiciliul căruia a fost identificată substanţa, ar fi declarat că intenţiona să o comercializeze contra sumei de 2.000 de euro/kg. Atât bărbatul de 60 de ani, cât şi fiul acestuia de 31 de ani, au fost conduşi la sediul poliţiei, pe numele lor fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „trafic de substanţe toxice”.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Cu seninătate! Țeparul Octavian Didovici îl invită pe subofițerul Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale să-i returneze o donație de peste 20...

E clar că, dacă am fi trăit într-o țară normală și într-o democrație autentică,...