Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTanar din Kosovo, oprit la Jimbolia in timp ce incerca sa intre...

Tanar din Kosovo, oprit la Jimbolia in timp ce incerca sa intre in Romania cu pasaport sarbesc

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Jimbolia au depistat un tânăr din Kosovo care a încercat să intre ilegal în țară folosind un pașaport emis de autorităţile sârbe, ce aparţinea altei persoane.

Duminică, 18 noiembrie 2018, în jurul orei 03:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia – I.T.P.F. Timişoara, s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean sârb M.P, în vârstă de 53 de ani, la volanul unui autoturism marca Opel. Acesta era însoţit de un alt bărbat care s-a legitimat cu un pașaport simplu Serbia, pe numele S.M., în vârstă de 27 de ani.

La controlul specific, polițiștii de frontieră au constatat că există diferențe vizibile de fizionomie între pasager și fotografia din documentul prezentat la control.

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii de frontieră au constatat că pasagerul este de fapt cetățean Kosovo, B.L., în vârstă de 18 ani. Acesta a declarat că a procurat pașaportul prezentat la control din Serbia în schimbul sumei de 600 de euro și a recurs la această metodă deoarece dorea să ajungă în Elveția, la familia sa.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei tânărului în cauză, interzicerii de a intra în România pe o perioadă de 5 ani, precum şi cercetării acestuia sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea și tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Cincisprezece migranti prinsi in zona de frontiera Oravita

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oravița au depistat în zona...

Trei barbati din Afganistan, opriţi la frontiera! Au vrut sa treaca, pe jos, in Ungaria

Aseară, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, au depistat...

15 irakieni si sirieni opriti de politistii de frontiera la granita cu Serbia

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa (judeţul Caraş Severin) au...