ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

O iranianca s-a dat drept grecoaica la vama Moravita, cu documente de identitate furate

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Moravița (I.T.P.F. Timişoara) au depistat o femeie, cetăţean iranian, care intenţiona să intre în România folosind o carte de identitate grecească aparținând altei persoane.

În data de 27 octombrie 2018, în jurul orei 21:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Moravița, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, călătorind ca pasager în autoturismul marca Volkswagen înmatriculat în Serbia, o femeie care s-a legitimat cu o carte de identitate grecească.

La controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, iar în urma extinderii cercetărilor, oamenii legii au constatat că persoana care s-a prezentat la control este de fapt cetățean iranian, se numeşte A.S., are de 35 de ani, iar documentul prezentat apare în bazele de date ca fiind furat. Femeia a declarat că a cumpărat documentul din Serbia, de la un cetățean afgan a cărui identitate nu o cunoaște, în schimbul sumei de 200 de euro.

Poliţiştii de frontieră au oprit călătoria femeii în cauză, acesteia fiindu-i interzisă intrarea în România pe o perioadă de 5 ani. Mai mult, femeia este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea și tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore