Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un copil de grădiniță îl face ”pilaf” pe designerul Adrian Haiduc. Timișoreanul de doar câțiva ani lansează cea mai excentrică colecție. Mai tare ca toate colecțiile lui Haiduc

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
La doar câteva zile după ce excentricul designer de bijuterii, Adrian Haiduc, a lansat, la București, o colecție de ”bijuterii” eco, din frunze și crengi, iată că un alt timișorean lansează o colecție și mai tare.

După ce unii dintre admiratorii lui Haiduc au aruncat cuvinte grele colegului nostru, care a realizat articolul referitor la cea mai nouă lansare a designerului timișorean, în care spunea că până și ”un puşti de grădiniţă putea mai mult” decât recordmanul mondial Haiduc, iată că acesta pare a fi avut dreptate.

Miercuri, a avut loc marea lansare a celui mai ”nou” și mai mic designer excentric, un copil de grădiniță(!), care a lansat colecția ”Capra împodobită cu frunze de viță de vie și un colier de struguri”, ”toate eco” după cum afirmă micul designer.

Numele micuțului este Hycuc Creangă și este tot din Timișoara, însă piciul afirmă că nu a auzit în viața sa de Adrian Haiduc, întrebând reporterul: ”Cine e Haiduc ăsta? E vreo marcă de blugi sau de dulciuri?”

Prezentarea a făcut-o un singur manechin, numele acestuia fiind Sexy-Frunzulița, însă ceea ce este cu adevărat excentric este faptul că acest manechin are PATRU PICIOARE! Și este O CAPRĂ! Totul după ce, repet, Adrian Haiduc a făcut-o… de oaie (sau de capră) cu colecția sa intitulată “Sound of leaves”. Partea și mai interesantă este că manechinul care a purtat bijuteriile lui Hycuc Creangă a coborât tacticos din… limuzină, pentru a prezenta colecția micului Hycuc, totul pentru ca micul creator să aducă un nou trend ”de fițe”. Micul designer a ținut morțiș să specifice faptul că ”unul își plimbă pițipoancele în ea (limuzina – n.r.), alta își duce găina la evenimente de fițe cu ea… ce eu să fiu mai prost ca ei? Și la capre le place în limuzină la un pahar de șampanie” ceea ce dovedește că Adrian Haiduc este într-adevăr cu mult mai slab și decât un puști de grădiniță, chiar și decât unul ”repetent”.

Pentru a urmări lansarea ce a avut loc astăzi, lângă Timișoara, urmăriți materialul video. Merită, este cu mult peste ceea ce poate oferi Adrian Haiduc! Este Hycuc Creangă!

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare