ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cântăreţul timişorean George Hora lansează un proiect… inedit: George Hora TV

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Pentru ca totul să decurgă strună, artistul George Hora colaborează cu Mihai Zmenta, gazda haioasă a Zmenta Show. Zmenta este un vlogger care a reuşit să strângă aproape 300.000 de adepţi pe pagina sa de Facebook şi se bucură de un mare succes pe internet.

Cei doi formează o echipă de şoc și în scurt timp vom putea urmări primul episod al featuring-ului. Proiectul prinde viaţă sub titlul George Hora TV, iar cântăreţul abia aşteaptă să vadă reacţiile publicului. Însă până la marea lansare, George Hora a scos pe net două teasere prin care îşi anunţă intenţiile creative din viitor. Cel mai recent teaser îl are în prim plan pe regizorul Ionuţ Trandafir, aşa că nu se poate lăsa decât cu un spectacol vizual inedit.

Primele cadre au fost filmate în urmă cu câteva zile, la ora patru dimineaţa, însă data release-ului este încă păstrată secretă.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore