ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nu știe să vorbească bine dar e vicecampion național, la 6 ani. Patrick Pascotă, micul motociclist MARE

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Echipa Pascotă Racing Team Giroc a fost reprezentată de cel mai mic membru, Patrick Pascotă, în vârstă de numai 6 ani, la clasa de 50 cmc juniori III.

La finalul celor două etape ce s-au desfășurat în orașul de pe Mureș, atât sâmbătă cât și duminică, ordinea pe podium a fost următoarea:
1. Ordog Zoltan – Steaua București;
2. Patrick Pascota – Pascotă Racing Team Giroc;
3. Pop Raul – Steaua București.

Ca urmare a acestor rezultate de excepție, la finalul aestui sezon, Patrick termină competiția națională pe poziția a doua în clasamentul general și devine vicecampion național.

”Sunt foarte bucuros de ce a realizat Patrick și mai ales pentru că este generația cu numărul patru a familiei mele, care își conturează o luminiță în motociclism. Are toată atenția și sprijinul meu cât și al bunicului său pentru a acumula cât mai multă experiență. Este la început de drum și pentru anul viitor ne gândim și la o posibilă participare în Campionatele Naționale din Austria și Ungaria. Patrick, prin mine, mulțumește companiei Frigo-Trans GmbH care este alături de el de prima dată când s-a urcat pe motocicletă” a declarat Ionel Pascotă, tatăl micului Patrik.

„Nu sunt multe orașe ale României, care se pot lăuda cu patru generații de piloți, dar Timișoara se poate lăuda cu un asemenea record, redemonstrând că nu mai departe de secolul trecut, era cel mai evoluat oraș european. Atunci România era primul exportator de petrol european și al doilea din lume. Dezvoltarea precoce a motociclismului sportiv în România, pe acest fapt se bazează. Carburantul care acum este indispensabil oricărei țări și oricărei activități, a fost motorul care în România a generat apariția multor cluburi de motociclism, în momentul în care toate țările civilizate aveau doar câte unul, ceea ce a dus la înființarea Federației Române de Motociclism, ca prima federație din lume (FIM – Istoria Motociclismului Mondial), în care, iată, patru generații Pascotă s-au afirmat din punct de vedere sportiv. Onoare lor” a declarat Secretarul general al Federației Române de Motociclism, Gabriel Olariu.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore