Fiţe de „american”! Timişoreanului Adrian Haiduc, nu-i mai ajungi nici cu prăjina la nas. Nici limba română nu o mai ştie!

- Advertisement -

Excentricului designer de bijuterii Adrian Haiduc i s-a urcat America la cap. Dacă acum câteva zile timişoreanul posta pe Facebook o întrebare prin intermediul căreia anunţa o „surpriză”, din care se putea trage concluzia că este pe punctul de a lansa o nouă colecţie, „Vă era dor de o colecţie marca Adrian Haiduc? E pe vine… doar că nu ştiu ce să aleg… Ceva excentric, dar plin de rafinament sau ceva clasic?”, ei bine, astăzi acesta şi-a „dat în petec” într-un mod grosolan.

Haiduc a anunţat azi că urmează să lanseze colecţia „MGA- must go alone”, o colecţie realizată de excentricul designer de bijuterii alături de Anda Posh. Până aici nimic ieşit din comun, doar că „figurile” acestuia au ieşit la iveală odată cu „condiţiile” pe care timişoreanul le impune la intarare la respectivul eveniment, ce va alea loc pe data de 13 iunie 2014, de la ora 19:00, în localul Caprice, din Timişoara. „Se va intra doar pe bază de invitaţie VIP (număr limitat de persoane) şi de <<Dress code>>Nu mai accept ca la colecţia mea lumea să vină îmbrăcată după cum bate vântul” a şocat Haiduc pe o reţea de socializare. „E prima colecţie în care <<despuiatele>> nu au acces. Vreau să vă demonstrez că împreună cu Anda Posh putem da publicului calitate, rafinament, eleganţă şi stil” a mai anunţat timişoreanul care se află încă în Statele Unite ale Americii, pentru studii.

De când a obţinut cele patru licenţe internaţionale în materie de bijuterii, Haiduc pare că a uitat de unde a plecat, cu atât mai mult cu cât acesta poceşte tot mai urât şi limba sa maternă. „Să fim înţeleşi… colecţia MGA- must go alone, reprezintă trecerea de la <<designerul circar, scandalagiu, disperat să aducă ceva penibil în faţa publicului>> la Adrian Haiduc, un designer timişorean quadruplu expert şi licenţiat internaţional la capitolul bijuterii… nu vă mai obosiţi cu remarci inutile pe privat… timpul meu este prea preţios şi nu îmi permit să îl irosesc!”, scrie Haiduc pe Facebook, într-o limbă în care există doar cuvântul cvadruplu (de patru ori).

Revenind puţin la evenimentul de la mijlocul lunii iunie, să fie oare prima colecţie semnată Adrian Haiduc, fără circ, piţipoance şi alte dubioşenii? De precizat că singura invitată „celebră” a evenimentului este nimeni alta decât sexoasa Simona Traşcă. Însă mi-e teamă de ceea ce s-ar putea întâmpla întrucât „Haiducul” promite surprize!!!

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img