Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Fiţe de „american”! Timişoreanului Adrian Haiduc, nu-i mai ajungi nici cu prăjina la nas. Nici limba română nu o mai ştie!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie moderată
5.2 ° C
7.3 °
3.4 °
91 %
6.7kmh
75 %
mar
6 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
16 °

Excentricului designer de bijuterii Adrian Haiduc i s-a urcat America la cap. Dacă acum câteva zile timişoreanul posta pe Facebook o întrebare prin intermediul căreia anunţa o „surpriză”, din care se putea trage concluzia că este pe punctul de a lansa o nouă colecţie, „Vă era dor de o colecţie marca Adrian Haiduc? E pe vine… doar că nu ştiu ce să aleg… Ceva excentric, dar plin de rafinament sau ceva clasic?”, ei bine, astăzi acesta şi-a „dat în petec” într-un mod grosolan.

Haiduc a anunţat azi că urmează să lanseze colecţia „MGA- must go alone”, o colecţie realizată de excentricul designer de bijuterii alături de Anda Posh. Până aici nimic ieşit din comun, doar că „figurile” acestuia au ieşit la iveală odată cu „condiţiile” pe care timişoreanul le impune la intarare la respectivul eveniment, ce va alea loc pe data de 13 iunie 2014, de la ora 19:00, în localul Caprice, din Timişoara. „Se va intra doar pe bază de invitaţie VIP (număr limitat de persoane) şi de <<Dress code>>Nu mai accept ca la colecţia mea lumea să vină îmbrăcată după cum bate vântul” a şocat Haiduc pe o reţea de socializare. „E prima colecţie în care <<despuiatele>> nu au acces. Vreau să vă demonstrez că împreună cu Anda Posh putem da publicului calitate, rafinament, eleganţă şi stil” a mai anunţat timişoreanul care se află încă în Statele Unite ale Americii, pentru studii.

De când a obţinut cele patru licenţe internaţionale în materie de bijuterii, Haiduc pare că a uitat de unde a plecat, cu atât mai mult cu cât acesta poceşte tot mai urât şi limba sa maternă. „Să fim înţeleşi… colecţia MGA- must go alone, reprezintă trecerea de la <<designerul circar, scandalagiu, disperat să aducă ceva penibil în faţa publicului>> la Adrian Haiduc, un designer timişorean quadruplu expert şi licenţiat internaţional la capitolul bijuterii… nu vă mai obosiţi cu remarci inutile pe privat… timpul meu este prea preţios şi nu îmi permit să îl irosesc!”, scrie Haiduc pe Facebook, într-o limbă în care există doar cuvântul cvadruplu (de patru ori).

Revenind puţin la evenimentul de la mijlocul lunii iunie, să fie oare prima colecţie semnată Adrian Haiduc, fără circ, piţipoance şi alte dubioşenii? De precizat că singura invitată „celebră” a evenimentului este nimeni alta decât sexoasa Simona Traşcă. Însă mi-e teamă de ceea ce s-ar putea întâmpla întrucât „Haiducul” promite surprize!!!

Urmărește-ne pe Google News

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare