ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Noile dotări R.A.T.T., pe principiul aeru’ şi fraieru’

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

R.A.T.T. este pe genunchi de modernizare. După cum a promis edilul Nicoale Robu, tramvaiele din Timişoara vor beneficia şi de aparate de aer condiţionat. Acum, că nu a oferit detalii precise despre acest lucru, e altă mâncare de peşte.

Cea mai nouă şi inovatoare dotare vizează amplasarea aparatelor de aer condiţionat în spatele tramvaielor, în cuşti. Că doar avem oraş european, nu glumă. Se zvoneşte că timişorenii vor avea posibilitatea de a vota câte grade doresc să fie în tramvai pe parcursul călătoriei lor, iar în funcţie de majoritate, vatmanul va realiza o aproximare prin lipsă şi va manerva telecomanda din cabină. Atenţie! În cazul în care aveţi de gând să folosiţi o telecomandă universală pentru a persifla acest sistem, veţi risca o sancţiune ce constă între contravaloarea biletului şi şpaga controlorului.

Nici restul mijloacelor de transport în comun nu scapă de reabilitare. În troleibuze, la fiecare scaun va fi amplasat câte un lighean cu apă în care călătorii îşi pot răcori tălpile, în vreme ce autobuzele vor fi dotate cu ventilatoare cu picior, prinse în şuruburi de podea.

R.A.T.T. vă doreşte călătorie plăcută !

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore