Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieR.A.T.T. - noutăţi vechi în 2014

R.A.T.T. – noutăţi vechi în 2014

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

R.A.T.T. anunţă că abonamentele gratuite ale pensionarilor, ale persoanelor în calitate de veteran de război şi văduva de război,cei care au efectuat stagiul militar, pentru eroii, participanţii sau martirii Revoluţiei Române din Decembrie 1989, precum şi ale cetăţenilor români cu domiciliul stabil în Municipiul Timişoara, care au împlinit 70 de ani, vor fi prelungite.

Pensionarii care nu au card de transport, îl pot ridica de la oricare punct de vânzare al RATT, de luni până vineri, între 6:00 şi 21:30. Aceştia trebuie să prezinte cartea de identitate în original, cuponul de pensie de pe ultima lună (sau adeverinţă de la Casa de Pensii) şi decretul de lege (dacă sunt beneficiarii unei legi speciale).

În ceea ce priveşte elevii din clasele I-XII, aceştia îşi pot activa abonamentul pentru noul an la chioşcurile RATT cu buletinul de identitate, dacă deţin unul şi carnetul de elev vizat pe anul în curs. Gratuitatea se menţine până la pierderea calităţii de elev şi este valabilă şi în perioada vacanţelor şcolare.

Angajaţii asociaţiilor care beneficiază de gratuitate pe transportul în comun îşi vor activa abonamentele pentru anul 2014 la Centrul de abonamente de pe strada Intrarea Doinei numărul 2, de luni până vineri, între 6:00 şi 21:00, pe baza buletinului de identitate şi a listelor transmise de asociaţii.

Toate celelalte categorii de beneficiari de reduceri la transportul în comun îşi vor încărca abonamentele lunar sau la nevoie pe baza documentelor specifice la orice punct de vânzare RATT.Toţi călătorii care au facilităţi la transportul în comun trebuie să aibă asupra lor, după caz, documentele doveditoare: buletin, cupon de pensie, decret, carnet de elev/student vizat la zi pe care le vor prezenta la solicitarea echipelor de control.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

A sunat clopoțelul pentru elevii din Timiş! Peste 100.000 de copii din judeţ, încep astăzi şcoala!

Aproximativ 3 milioane de elevi și preșcolari au început astăzi școala. Peste 100.000 sunt...

Posta Romana linisteste pensionarii: Pensiile vin intre 10 si 20 ianuarie 2020

Compania Naţională Poşta Română informează că, în această lună, distribuirea pensiilor se va decala....

O noua linie de transport scolar la Timisoara. Apare traseul S11!

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) a anunțat, cu puțin timp în urmă, că...