Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialLocuitorii cartierului timișorean Plopi au ”ÎNVINS” RATT. Traseul autobuzului 21 revine la...

Locuitorii cartierului timișorean Plopi au ”ÎNVINS” RATT. Traseul autobuzului 21 revine la cel de dinainte

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Regia Autonomă de Transport Timișoara (RATT) anunță că, începând de luni, 11 august 2014, autobuzele 21 nu vor mai circula până pe strada Câmpului, iar staţiile Traian Demetrescu (la nr. 58 pe strada Albăstrelelor), Albăstrelelor (la intersecţia dintre strada Albăstrelelor şi Calea Moşniţei), Plastique Form (pe Calea Moşniţei în dreptul S.C. Plastique Form), Apateu, Levănţica, Căprioarei (pe strada Câmpului) se desfiinţează.

Tot începând de luni, se reînfiinţează staţiile Rudolf Walter şi Albăstrelelor în direcţia cartierul Plopi spre Banatim. Modificarea este valabilă doar la plecarea din cartierul Plopi spre capătul de linie de la Banatim.

Programul de circulaţie revine la cel de dinaintea ultimei modificări. Pe sensul de circulaţie Banatim-cartierul Plopi nu apar modificări la traseul acestei linii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare