ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Dan Negru bate obrazul politicienilor. Ce spune timișoreanul despre apariția sa în campanii electorale și de ce NU votează

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ultima ”ieșire” marca Dan Negru a avut loc miercuri dimineață, când, după ce ani la rând a fost solicitat șă-și alieze numele cu tot felul de personaje din mediul politic, pentru a face campanie electorală, Negru a transmis tuturor politicienilor că refuză categoric să facă acest lucru indiferent de banii care îi sunt oferiți ca ”onorariu” și a anunțat asta, public, de nenumărate ori, la fel cum notează frecvent că nu mai participă la vot!

Cel mai nou mesaj transmis acestora a fost postat cu câteva ore în urmă, pe o rețea de socializare: ”Până acum am primit 3 oferte ca să apar în campanii care îndeamnă lumea să voteze. Le-am refuzat pe toate pentru că eu NU votez. Am dat zeci de argumente pro-vot în toți anii ăștia și am participat la campanii de susținere a votului. Avem cele mai bune campanii pro-vot, haioase, motivaționale, inteligente. Îi cunosc pe multi din cei care le inventează. Acum, GATA! NU mă mai interesează! Ani la rând m-am ambiționat și am continuat, am votat și am îndemnat la vot. Voturile mele n-au schimbat nimic, niciodată. Lasați-mă în pace! Nu mă mai sunați să apar în campanii pro-vot. NU votez, pentru că n-am schimbat nimic, niciodata… Mereu am fost dat afară. Mai bine stau afară!” a scris timișoreanul pe Facebook.

Dan Negru a menționat acum câteva luni, mai exact în ziua alegerilor europarlamentare din luna mai, că ultima dată când a fost la vot ”l-am votat pe Raţiu. De atunci nu mă mai intersează alegerile, oricare ar fi ele. Încă mai cred că alegerea mea cu Raţiu ar fi salvat multe, atunci. Acum, cât de tâmpit să fiu să-mi pierd o oră de duminică pentru o votare? Seara, decât să mă uit la exit-polluri mai bine mă uit la un film… Singurul slogan electoral în care mai cred azi, asta e” postând imaginea alăturată, la fel cum a procedat și astăzi alături de mesajul redactat mai sus.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore