Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Dan Negru recidivează: „Singurul slogan electoral în care mai cred azi, ăsta e!”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Timişoreanul Dan Negru, a votat ultima dată acum mai bine de 14 ani. Dacă în urmă cu trei luni povestea admiratorilor săi că: “În anii ’90 m-au păcălit. Stăteam ca idiotu’ şi mă uitam la televizor la certurile politicienilor, sperând. Acu’ nu mă mai prind în plasă…”, astăzi, prezentatorul Antena 1 a făcut public numele ultimului politician pe care l-a votat.

„Ultima dată l-am votat pe Raţiu. De atunci nu mă mai intersează alegerile, oricare ar fi ele. Încă mai cred că alegerea mea cu Raţiu ar fi salvat multe, atunci. Acum, cât de tâmpit să fiu să-mi pierd o oră de duminică pentru o votare? Seara, decât să mă uit la exit-polluri mai bine mă uit la un film… Singurul slogan electoral în care mai cred azi, asta e: a scris Dan Negru pe Facebook, cu puţin timp în urmă.

Ion Raţiu a fost un politician român, reprezentant al Partidului Naţional Ţărănesc (devenit ulterior PNŢCD). Acesta s-a născut la Turda şi a trăit între 6 iunie 1917 şi 17 ianuarie 2000.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore