Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Orza îl taxează dur pe primarul Robu. Faptele Rectorului Robu şi ale senatorului Robu se întorc împotriva primarului Robu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
26.9 ° C
27.8 °
26.1 °
36 %
2.6kmh
0 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Adrian Orza, fost viceprimar al Timişorei şi actual consilier local critică propunerile primarului Robu vizavi de situaţia din complexul studenţesc, reconfigurarea rutieră a centrului dar şi deja celebra taxă pe turnuleţ. În viziune ţărănistului aceste propuneri sunt aberante şi de domeniul fantasticului în acest moment. Dacă pentru pasaj subteran rutier costurile ar fi imense, pentru celelalte două planuri ale primarului se pare că faptele acestuia din trecut ar fi contribuit la situaţia actuală. Concret, Orza declară că primii care au început cu o activitate comercială intensă în complex au fost chiar rectorii universităţilor, iar o posibilă expropriere în acest moment acolo nu are temei legal. Aşa cum nu are temei legal nici taxa pe turnuleţ, primarul actual Robu fiind unul dintre cei care a votat codul fiscal şi legea comerţului şi a urbanismului, legi care acum se întorc împotriva sa.

O.T.

Iată declaraţia lui Adrian Orza vizavi de planurile primarului Robu

[jwplayer mediaid=”6782″]

imagine Răzvan Dobrică

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare