Popa Şapcă

Lucrările la Pasajul Popa Șapcă din Timișoara avansează conform graficului. Asta susține primarul Nicolae Robu, care a postat pe Facebook informații de ultimă oră despre stadiul lucrărilor de lărgire și reconfigurare a zonei.

Edilul a reamintit şi că lucrările ar putea fi gata înainte de termen. „Se fac ultimele operații de realizare a rețelelor de utilități și a început montarea primelor elemente prefabricate ale noului pasaj. Menționez că piesa din care se vede puțin în prima poză în partea stângă a imaginii -o „aripioară”- este identică cu cea aflată puțin mai la dreapta, asta așa, ca să ne facem o imagine asupra adâncimii până la care se ajunge cu lucrările, de fapt.
Reiterez: deși termenul contractual este aprilie 2018, facem tot posibilul ca pasajul Popa Șapcă să fie finalizat până la venirea iernii, ceea ce înseamnă cu jumătate de an mai devreme!”, a scris Robu pe rețeaua de socializare.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.