Adrian Orza despre inițiativele legislative ale puterii: bătaie de joc, prostie, superficialitate, sau toate la un loc ?

0
595

Deputatul liberal Marin Anton a propus  în comisia de agricultură din Camera Deputaților ca supermarketurile să fie închise de sâmbătă până luni dimineața. Motivul? Anton  spune că vrea să stimuleze vânzările de produse românești.

La întâlnire au participat și reprezentanții supermarketurilor care nu susțin o asemenea măsură.

Dezbaterea a stârnit valuri și în politică, drept pentru care Adrian Orza, deputat PNȚCD, a lăsat un mesaj pe Facebook prin care îl acuză pe membrul PNL că nu înțelege cum se susțin pe piață produsele românești:

„Un deputat liberal a venit cu propunerea ca în weekend supermarketurile să fie închise. Argumentul stimabilului e că așa , oamenii vor merge în piețe să cumpere produse românești. E clar ca nenea nu a călcat prin piețe , și că habar nu are că nu așa se susțin produsele românești. Ci prin legi directe care să vizeze subvenționarea producătorilor români, atât la faza de producere cât și la comercializare. Din păcate așa arată mai toate ” inițiativele legislative” care aduc „soluții” la problemele românilor. Bătaie de joc, prostie, superficialitate, sau toate la un loc ?”

Spune-ţi opinia civilizat!