RĂZBOI total! Robu, despre Ciuhandu: „Proiectele LE-AM ÎNCEPUT EU! E lipsă crasă de CARACTER!”

Cu numai câteva ore în urmă, fostul primar al Timişoarei, Ghoerghe Ciuhandu, a emis un comunicat de presă prin intermediul căruia susţinea că Nicolae Robu „vorbeşte de metrou în Timişoara şi de pasaj subteran prin faţa Operei, ceea ce denotă o lipsă crasă de realism, de spirit tehnic, dar şi de simţ al ridicolului” şi multe altele care pot fi citite AICI,

Actualul primar al Capitalei Banatului, Nicolae Robu, se declară stupefiat de „tupeul” lui Ciuhandu, explicând că fostul edil a ţinut Timişoara blocată timp de 16 ani de zile, a permis ţiganilor să acapareze o bună parte dintre cele mai importante imobile din oraşul de pe Bega şi multe altele.

Iată noua replică a primarului, plecat în vizită de lucru, în Singapore:

„Am citit cu stupoare comunicatul fostului primar al Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu.
Acest om, care a ţinut Timişoara blocată 16 ani de zile, care a dus aproape de dispariţie un partid istoric cu înaintaşi iluştri, care a permis clanurilor ţigăneşti să zburde ca pe propria moşie, care are mari probleme de gestiune a banilor şi bunurilor publice la controalele Curţii de Conturi, în loc să-şi vadă de pensia nemeritată şi de averea cumulată, are tupeul să se implice din nou în politică, să dea, prin uzurpare de prerogative, PNŢCD pe mâna PSD şi să intoxice opinia publică cu minciuni ordinare.

Stimaţi timişoreni,
Dintre cele peste 100 de lucrări pe care eu le-am gestionat şi le gestionez în oraş în aceşti aproape doi ani de mandat, doar Clădirea Pieţei Iosefin şi Piaţa de Gros au fost începute de dl. Ciuhandu. Începute şi lăsate în blocaj, să ştim exact situaţia! TOATE CELELALTE LE-AM ÎNCEPUT EU! A veni să te lauzi acum, când cineva, în sfârşit, şi-a asumat răspunderea uriaşă de a face ceva pe teren, şi nu pe hârtie, de a fi chiar blamat pentru asta din cauza deranjului inevitabil produs, denotă o lipsă de caracter crasă.

D-le Ciuhandu,
Mă tot întreb -şi-ar trebui să se întrebe şi „alţii”!-: ce-aţi făcut, dom’le, cu banii oraşului, de nu s-a văzut nimic în urma dv., că eu, cu aceiaşi bani, am făcut tot ce este deja finalizat în oraş -peste 100 Km carosabil asfaltat, peste 50 Km trotuare, etc., etc.-, lucrările pe bani europeni fiind, încă, în derulare?

În privinţa candidaturii din partea USL la funcţia de Primar al Timişoarei, iată cum stau lucrurile: Este adevărat că PSD nu m-a vrut pe mine nicio clipă şi că grupurile de interese au creat presiuni mari pentru ca dv. să fiţi candidatul USL. Victor Ponta a fost de trei ori în Timişoara să se întâlnească cu dv. -niciodată cu mine!-, dv. aţi fost de cel puţin trei ori la Bucureşti -doar mergeam cu acelaşi avion- pentru perfectarea candidaturii. Mie mi se propunea, pe-atunci, ba să candidez în tandem cu dv. la preşedinţia Consiliului Judeţean, ba să fiu Ministrul Educaţiei. Nu pentru că n-aţi vrut dv. să candidaţi am candidat eu, d-le Ciuhandu, ci pentru că eu n-am agreat niciun troc şi PNL, în frunte cu Preşedintele Crin Antonescu, a mers pe mâna mea! Deci, frustrarea vă aparţine, d-le Ciuhandu, eu n-am motive să mă simt frustrat, mai ales că am şi reuşit să fac PE TEREN, pentru Timisoara, în mai puţin de doi ani ce n-aţi făcut dv. în 16 şi n-aţi fi făcut nici în alţi 100 dacă v-ar fi fost daţi!” a amănunţit Nicolae Robu, din Singapore, prin intermediul Biroului de Presă din cadrul Primăriei Timişoara.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img