Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăRăzboiul politic din plan local aduce un nou "şef" la Inspectoratul Şcolar...

Războiul politic din plan local aduce un nou „şef” la Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş. Petroman „retrogradează”!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Liberalul Cornel Petroman a fost „retrogradat” din funcţia de inspector şcolar general, la cea de adjunct. În locul fostului director al Liceului Pedagogic „Carmen Sylva„, pe cel mai important loc al IŞJ Timiş, a ajuns Aura Danielescu (PSD), deşi nu există o hârtie oficială în acest sens deocamdată.

Petroman a mai ocupat aceeaşi funcţie, cea de inspector şcolar general adjunct, între anii 1987–1990, 1990–2002, 2006-2009.

Aura Danielescu, noul inspector şcolar general, este, întâmplător sau nu, cumnata deputatului (tot PSD) Sorin Grindeanu.

Surse din Partidul Social Democrat susţin că Petroman, pentru a rămâne pe funcţia de „mare şef” la IŞJ Timiş, chiar a fost capabil să semneze joi dimineaţă adeziunea prin care devine membru PSD, în dauna Partidului Naţional Liberal, însă şi dacă a făcut-o şi dacă nu a semnat documentul, acesta tot a fost „retrogradat”.

Contactat telefonic de reporterul Vocea Timişului, Titu Bojin – preşedintele PSD Timiş ne-a declarat că: „Nu! Nu este adevărat. Sunt doar zvonuri! Nu a trecut la PSD şi chiar dacă ar fi făcut-o nu se întâmpla nimic”. Întrebat despre numirea Aurei Danielescu la conducerea Inspectoratului, Bojin a declarat că, la ora actuală, este doar o propunere şi că mai avea şi alţi profesori pe care putea să-i pună acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Reevaluare tovărășească! Cum a ajuns PSD de la ”dușman” la ”adversar”, după trântirea moțiunii de cenzură

De departe, în ultimele două luni, cea mai mare activistă politică, atât în războiul...

PNL și Pro România, în asentimentul celor de la PSD! Nimeni nu este de acord cu majorarea taxelor și impozitelor la Timișoara!

Administrația Fritz propune majorarea taxelor și impozitelor locale începând din 2022. Social democrații timișoreni...

Circul de stat! Deputatul liberal Ben Oni Ardelean forțează refacerea USL și cere demiterea de urgență a ministrului Vlad Voiculescu

Pentru cine pricepe jocul politic, se vede de la o poștă că ieșirea publică,...