Războiul politic din plan local aduce un nou „şef” la Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş. Petroman „retrogradează”!

- Advertisement -

Liberalul Cornel Petroman a fost „retrogradat” din funcţia de inspector şcolar general, la cea de adjunct. În locul fostului director al Liceului Pedagogic „Carmen Sylva„, pe cel mai important loc al IŞJ Timiş, a ajuns Aura Danielescu (PSD), deşi nu există o hârtie oficială în acest sens deocamdată.

Petroman a mai ocupat aceeaşi funcţie, cea de inspector şcolar general adjunct, între anii 1987–1990, 1990–2002, 2006-2009.

Aura Danielescu, noul inspector şcolar general, este, întâmplător sau nu, cumnata deputatului (tot PSD) Sorin Grindeanu.

Surse din Partidul Social Democrat susţin că Petroman, pentru a rămâne pe funcţia de „mare şef” la IŞJ Timiş, chiar a fost capabil să semneze joi dimineaţă adeziunea prin care devine membru PSD, în dauna Partidului Naţional Liberal, însă şi dacă a făcut-o şi dacă nu a semnat documentul, acesta tot a fost „retrogradat”.

Contactat telefonic de reporterul Vocea Timişului, Titu Bojin – preşedintele PSD Timiş ne-a declarat că: „Nu! Nu este adevărat. Sunt doar zvonuri! Nu a trecut la PSD şi chiar dacă ar fi făcut-o nu se întâmpla nimic”. Întrebat despre numirea Aurei Danielescu la conducerea Inspectoratului, Bojin a declarat că, la ora actuală, este doar o propunere şi că mai avea şi alţi profesori pe care putea să-i pună acolo.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img