Bojin: „Petroman a fost la mine în birou, dar nu să se înscrie în PSD!” Vezi care a fost ULTIMA solicitare a liberalului înainte de a fi demis!

- Advertisement -

Aşa cum am anunţat, surse din Partidul Social Democrat susţin că liberalul Petroman, pentru a rămâne pe funcţia de „general” la IŞJ Timiş, ar fi fost capabil să semneze adeziunea prin care devine membru PSD, în dauna Partidului Naţional Liberal. Preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, recunoaşte faptul că Petroman l-a vizitat în biroul său, ieri (miercuri -n.r.) dimineaţă, însă suţine că fostul şef de la IŞJ Timiş avea o situaţie de discutat, privitoare la o problemă a repartizării unui număr de microbuze pe care Consiliul Judeţean le primeşte şi pe care trebuie să le distribuie în judeţ, la câteva şcoli.

„Ieri dimineaţă a fost la mine cu tabelele cu microbuze, pentru că primim circa 25 de microbuze noi pentru transportul şcolar din judeţul Timiş şi acestea necesită o distribuire către şcolile care au nevoie de ele. Pentru asta a fost la mine în birou” a declarat Titu Bojin pentru Vocea Timişului.

Judeţul Timiş trebuie să primească în cursul acestei luni un număr de 25 de microbuze şcolare noi, acestea urmând a fi repartizate de Ministerul Educaţiei către localităţile care nu au niciun astfel de autovehicul sau către cele care, din cauza numărului mare de elevi, necesită suplimentat numărul mijloacelor de transport.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Umilință maximă! Președintele CJ Timiș Alin Nica, ignorat și ironizat de primarii PNL, pe grupul intern de comunicare

În ciuda eforturilor constante și apreciabile, dar fără niciun...

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea...

Reţeta zilei – Prăjitura „Petre Roman”

INGREDIENTE: Pentru 1 foaie 3 ouă 3 linguri apă rece 6 linguri de...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare